Τεράστια τα ποσά που οφείλουν οι Δήμοι στην ΠΑΔΥΘ!


 Η πορεία της Περιβαλλοντικής Αναπτυξιακής Δυτικής Θεσσαλίας (ΠΑΔΥΘ) θα τεθεί επί τάπητος στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας. Τα μέλη θα απασχολήσουν μια σειρά ζητημάτων με κυριότερο την οικονομική και αναπτυξιακή πορεία.

 Ειδικότερα φλέγον θέμα είναι η λήψη απόφασης, για την αναγκαστική είσπραξη των χρημάτων που οφείλουν οι Δήμοι οι οποίοι παρουσιάζουν καθυστερήσεις στις οφειλές τριών ακόμη και τεσσάρων μηνών περίπου. Αυτή σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΔΥΘ Α.Ε. και δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο θα περιλαμβάνει την είσπραξη των χρημάτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ώστε αυτά να μπαίνουν στα ταμεία της αναπτυξιακής με τον τρόπο αυτό. Σημειωτέον ότι το ποσό των οφειλών των Δήμων προς την ΠΑΔΥΘ ούτε λίγο, ούτε πολύ, αγγίζει το 1.220.000 ευρώ. Έτσι ο κ. Ταμήλος σε συνεργασία με το διευθυντή της Περιβαλλοντικής κ. Πλιάσσα έλαβαν την απόφαση αυτή η οποία θα εγκριθεί στην προσεχή συνεδρίαση.

Παραλαβή απορριμματοφόρου

Παράλληλα όπως ενημερώνει ο κ. Ταμήλος την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει και η παραλαβή του 3ου κατά σειρά απορριμματοφόρου για τις ανάγκες της ΠΑΔΥΘ, αφού πρώτα γίνει η υπογραφή των σχετικών συμβολαίων. Το κόστος του νέου απορριμματοφόρου οχήματος για την ανακύκλωση ανέρχεται στις 140.000 ευρώ.

Να επισημανθεί εδώ ότι στη διάρκεια της συνεδρίασης της ερχόμενης Δευτέρας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιβαλλοντικής θα προχωρήσουν σε μια καταγραφή του έργου που έχει επιτελεστεί μέχρι σήμερα καθώς και το μέγεθος των οικονομικών στοιχείων.

Προηγούμενο άρθρο Κοινό Τρικαλινό μέτωπο για το ΤΕΙ
Επόμενο άρθρο Επιχειρηματικά Νέα