Τίμησαν την προσφορά των υπαλλήλων


 Από εργαζόμενους νυν και πρώην της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Τρικάλων, καθώς από συγγενικά τους πρόσωπα γέμισε η αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Τρικάλων. 

Αφορμή, η ειδική εκδήλωση – τελετή βράβευσης που διοργάνωσε η νομαρχία Τρικάλων για την βράβευση των εν ενεργεία και συνταξιούχων διευθυντών και των συνταξιούχων υπαλλήλων της.
Στην διάρκεια της τελετής αποδόθηκε και φόρος τιμής εις μνήμην θανόντων υπαλλήλων της.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν περισσότεροι των 150 υπαλλήλων που εργάζονται ή εργάστηκαν από την σύσταση της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης το 1994.
Στην σημαντικότητα της εκδήλωσης αναφέρθηκε στο σύντομο χαιρετισμό του ο νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

«Διοργανώνουμε αυτή τη λιτή τελετή για να τιμήσουμε τους υπαλλήλους που εργάστηκαν ή εργάζονται στη νομαρχία Τρικάλων», σημείωσε ο νομάρχης και συμπλήρωσε:
«Μια ενέργεια που οφείλαμε ως νομαρχία προς αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν για να επιτύχει ο θεσμός».
Ο κ. Βλαχογιάννης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σημαντική προσφορά όλων των εργαζομένων της νομαρχίας που παρείχαν τις υπηρεσίες τους από κάθε πόστο στους πολίτες.
«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι προσέφεραν πολλά, ένα σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία. Το έργο τους έχει αναγνωριστεί από τους Τρικαλινούς πολίτες», κατέληξε ο κ. Βλαχογιάννης.

Χαιρετισμούς μεταξύ των άλλων απηύθυναν ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Λέγκας και ο πρώτος αιρετός νομάρχης κ. Πατραμάνης.
Τέλος να αναφερθεί ότι η εκδήλωση πλαισιωνόταν μουσικά από τους μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων, που χάρισαν ένα διαφορετικό τόνο στην ατμόσφαιρα.

Προηγούμενο άρθρο Την Τρίτη η ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη για τη βιωσιμότητα των τμημάτων του ΤΕΙ