Σύνθημα αλλαγής στο δήμο Τρικκαίων


 Σε εργατικές κατοικίες- κουτσομύλια και τρικκαίογλου περιόδευσε ο Χρήστος Λάππας

   Την αποδοχή του κόσμου εισπράττει ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Χρήστος Λάππας, κατά τις επισκέψεις του σε γειτονιές της πόλης των Τρικάλων. Οι κάτοικοι των συνοικιών με την δυναμική παρουσία τους στις συγκεντρώσεις του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολιτεία» δείχνουν την αποφασιστικότητά τους να μπει ένα τέλος στην σημερινή εικόνα εγκατάλειψης και να αναδείξουν στις προσεχείς εκλογές μια νέα δημοτική αρχή που θα λύσει τα μικρά και μεγάλα καθημερινά τους προβλήματα.

Από τις Εργατικές Κατοικίες στην περιοχή του νοσοκομείου και τη συνοικία «Τρικκαίογλου», όπου περιόδευσε τη Δευτέρα ο κ. Λάππας, οι Τρικαλινοί έδωσαν το σύνθημα της αλλαγής στο νέο διευρυμένο δήμο Τρικκαίων.

Να μπει τέλος στην πολιτική του ρουσφετιού και των πελατειακών σχέσεων ζήτησε από την πλευρά του και ο υποψήφιος δήμαρχος, ώστε να νοικοκυρευτεί ο δήμος και να περισσέψουν χρήματα για να διορθωθούν οι δρόμοι, οι υποδομές, να καθαρίζονται τα φρεάτια και οι πλατείες, για να λυθούν τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.

Έχουμε τη θέληση και το σχέδιο να βάλουμε τάξη στα οικονομικά του δήμου που ο κ. Ταμήλος θα παραδώσει με χρέος 23 εκ. ευρώ από δάνεια, 1 εκατομμύριo στις ασφαλιστικές εισφορές και 6 εκ. ευρώ σε προμηθευτές και εργολάβους, ενώ κανείς δεν ξέρει πόσα χρωστάει στους συμβασιούχους που παραμένουν απλήρωτοι μέχρι και 19 μήνες, καθώς και πόσα είναι τα χρέη των δημοτικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Ταμήλος ισχυρίζεται ότι φταίει η κυβέρνηση γιατί δεν έδωσε όλους τους πόρους το 2010, αλλά το 2009 τι έκανε; Όταν συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο απολογισμός, το συμπέρασμα που προέκυψε ήταν ότι το έλλειμμα ξεπέρασε τα 3 εκ. ευρώ πέρυσι. Γιατί άραγε άλλοι δήμοι δεν χρωστάνε; Γιατί τους περισσεύουν χρήματα για έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντήσουν οι πολίτες και να δώσουν την απάντησή τους στην κάλπη την προσεχή Κυριακή. Γιατί στις 7 Νοεμβρίου εκλέγουμε τους τοπικούς κυβερνήτες, τον δήμαρχο που τα επόμενα 4 χρόνια θα διαχειριστεί τα ζητήματα του δήμου. Τον δήμαρχο που έχει το όραμα, τη θέληση και το σχέδιο να βάλει σε αναπτυξιακή τροχιά τον τόπο μας.

Προηγούμενο άρθρο Περιοδεία Λάππα
Επόμενο άρθρο Απόλυτα επιτυχής η ομιλία στους ετεροδημότες του Δήμου Καλαμπάκας στην Αθήνα