Ειδήσεις

Συνελήφθησαν 15 άτομα κατά το τελευταίο 8ήμερο σε περιοχές της Θεσσαλίας


Συνεχίζονται καθημερινά οι έλεγχοι στη Θεσσαλία, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Κατά το τελευταίο 8ήμερο και συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 έως βραδινές ώρες, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, μετά από διενεργηθέντες ελέγχους, συνελήφθησαν -15- άτομα σε περιοχές της Θεσσαλίας, σε -12- διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.

Ειδικότερα:

  • στην πόλη της Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, συνελήφθησαν -3- άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, και κατασχέθηκαν μικροποσότητες μείγματος κάνναβης και καπνού, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.
  • στην πόλη του Βόλου, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλουκαι σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού, συνελήφθησαν-8- άτομα, σεοκτώ διαφορετικές περιπτώσεις και κατασχέθηκαν -κατά περίπτωση- ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -21,05- γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητες κοκαΐνης, παραισθησιογόνων μανιταριών και φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης.
  • στην πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή της, συνελήφθησαν-4- άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και μείγματος κάνναβης και καπνού, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

 

Οιαστυνομικοί αυτοί έλεγχοι, οι οποίοιέχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία.

Προηγούμενο άρθρο Rapid test από το εξωτερικό προμηθεύεται άμεσα η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της πανώλης στα ζώα
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για τα μέτρα διακίνησης των ζωοτροφών