Στην εκπνοή Α.Ο. Τρίκαλα-Μετέωρα 2-3


Μετά από έναν μέτριο αγώνα με λίγες φάσεις αλλά πέντε γκολ και σε ένα σκληρό αγωνιστικό χώρο, τα Μετέωρα κατάφεραν και ανέτρεψαν το σε βάρος τους 2-0 στο γήπεδο Ζηλευτής και επικράτησαν 3-2 του Α.Ο. Τρίκαλα στο παιδικό πρωτάθλημα.

Το νικητήριο γκολ επιτεύχθηκε ακριβώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο καθώς αμέσως ο διαιτητής Λεωνίδας σφύριξε το τέλος του παιχνιδιού.

Ο αγώνας είχε ελάχιστες φάσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι τα Τρίκαλα είχαν τα δύο γκολ και δύο ευκαιρίες ενώ τα Μετέωρα ήταν απόλυτα εύστοχα στις τρεις φορές που βρέθηκαν σε θέση βολής.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί με 2-0.

Στο 6΄ το 1-0 από τον Μπαλαμώτη με συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή.

Στο 12΄ ο Κατσαντώνης πλασέ λίγο άουτ.

Το 2-0 στο 16΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παϊλα ένα πέναλτι που κέρδισε ο σκόρερ.

Στο 36΄ ο Παϊλας το σουτ απέκρουσε με τα πόδια ο Μποζοβίτης.

Στο 50΄και πάλι ο Παϊλας μπήκε από αριστερά στην περιοχή αλλά το σουτ που έπιασε από μισό μέτρο ήταν άστοχο.

Η επανάληψη ανήκει στα Μετέωρα τα οποία προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα κάτω και πίεσαν περισσότερο επιθετικά, αν και τα Τρίκαλα σε κάποιες αντεπιθέσεις δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Στο 55΄ το 2-1 με πλασέ του Ταμπουρά μέσα στη περιοχή σε κενή εστία.

Στο 75΄ ο Κοτσιλιάνος στην αντεπίθεση για τα Μετέωρα ισοφάρισε σε 2-2.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο, στο 80΄ και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος, ο Κοτσιλιάνος με ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά σέντραρε παράλληλα , αφύλαχτος ο Ταμπουράς στην περιοχή που με πλασέ έγραψε το τελικό 2-3 για την ομάδα της Καλαμπάκας.

 

Α.Ο. Τρίκαλα ( προπ. Παραπραστανίτης) : Πολυγένης, Παπαχρήστος Θ., Καραθάνος, Μπέγκο, Κοθράς ( 62΄Αρκούδας), Μηλίτσης, Μπαλαμώτης ( 60΄ λ.τρ. Νταής), Μπανάσιος, Αλεξίου, Παϊλας, Κατσαντώνης

Α.Σ. Μετέωρα: Μποζοβίτης, Ταμπάκος ( 74΄Ντίνος Σπ.) , Τσιάτσος, Σούλας, Ταραλάγκας, Τσιλίκης, Μίγια, Κοτσιλιάνος, Ταμπουράς, Ζυγολάνης, Μπερντές (57΄Αρντίντ).

 

Προηγούμενο άρθρο Στις φυλακές Τρικάλων ο Ηλ. Βλαχογιάννης
Επόμενο άρθρο Η ιστορία του Πάτρικ σε 27 εικόνες - Αξίζει να τις δείτε!