Σε έκθεση βιβλίου ο Χρ. Λάππας


 Την έκθεση σχολικού βιβλίου, που συνδιοργάνωσαν ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. & η  Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας  και φορείς της εκπαίδευσης,  επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Χρήστος Λάππας.

 Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κος Λάππας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Φ.Ι.ΛΟ.Σ., κ. Θ. Νημά, τον Γραμματέα του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, κ. Χρ. Μπεχλιβάνο, εκπροσώπους των άλλων συνδιοργανωτών της έκθεσης και πολίτες των Τρικάλων με τους οποίους   αντάλλαξε απόψεις, ιδέες, θέσεις και άκουσε προτάσεις για την γενικότερη πολιτιστική ζωή της πόλης και των χωριών του Καλλικρατικού  Δήμου Τρικκαίων. Όπως επισήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού, ΤΡΙΚΑΛΑ Συμπολιτεία, η νέα δημοτική αρχή θα είναι αρωγός, λόγω και έργω, των προσπαθειών που καταβάλουν όλοι οι φορείς για την πολιτιστική αναβάθμιση.

Ο κ. Λάππας υπογράμμισε ότι είναι    αδήριτη ανάγκη και η αξιοποίηση του ευρύτερου χώρου στο Κορσούμ Τζαμί  και η μετατροπή του -με τις κατάλληλες  παρεμβάσεις  και στις πρώην φυλακές Τρικάλων – σε ένα πολυχώρο πολιτισμού ποικίλων δραστηριοτήτων.

«Τα Τρίκαλα πρέπει επιτέλους να αναδείξουν τα μνημεία τους και να τα μετατρέψουν σε πηγή διαφήμισης και ανάπτυξης της πόλης και των χώρων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας, ο οποίος εκτός από τις προτάσεις, που του εξέθεσαν οι πολίτες και οι φορείς, έγινε και αποδέκτης παραπόνων και αντιδράσεων περίοικων για το μηδενικό ενδιαφέρον της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά το Κουρσούμ Τζαμί και τον ευρύτερο χώρο.

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή Χρ. Λάππα σε τηλεοπτική εκπομπή