Πρωτιές σταυροδοσίας στο Δήμο Τρικκαίων


Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων συμβούλων των συνδυασμών νια τον Δήμο Τρικκαίων μπήκε, με την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης του αριθμού ψήφων που συγκέντρωσαν στον προχθεσινό πρώτο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι υποψήφιοι σύμβουλοι που κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στις παρατάξεις τους ευχαρίστησαν τους πολίτες που τους προτίμησαν, ενώ τόνισαν πως η συλλογή ψήφων, όχι πλέον για τον εαυτό τους αλλά γη την παράταξη τους, θα συνεχιστεί έως και την επόμενη Κυριακή που θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές Παζαΐτης: Η πρωτιά με γεμίζει ευθύνες

Το νήμα της πρωτιάς του συνδυασμού που ηγείται ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος επικεφαλής της παράταξης Τρίκαλα Πόλη Αναφοράς” κ. Μιχ. Ταμήλος, έκοψε ο νυν αντιδήμαρχος έργων κ. Δημήτρης Παζαΐτης ο οποίος συγκέντρωσε 1.545 σταυρούς, γεγονός που όπως είναι φυσικό τον χαροποίησε. Κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα αρκέστηκε να αναφέρει τα ακόλουθα: “Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Η μεγάλη τιμή τους στο πρόσωπο μου με γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για να εργαστώ με περισσότερη ευθύνη για την επίλυση προβλημάτων των δημοτών”.

Πολυμερόπουλος: Επιβραβεύεται η σκληρή δουλειά

Δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης από εκείνους που επέλεξαν τον συνδυασμό “Τρίκαλα -Πόλη Αναφοράς” αναδείχθηκε ο κ. Αλέκος Πολυμερόπουλος με 1.540 σταυρούς ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του λέγοντας: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Εκτίμησε πολύ την δουλειά που έκανα καθώς ήμουν και 8α είμαι από το πρωί στα πεζοδρόμια. Έδωσα έναν έντιμο αγώνα δουλεύοντας έντιμα και αμερόληπτα”.

Γκουγκουστάμος: Μάχη για νίκη του συνδυασμού

Πρώτος στην προτίμηση των Τρικαλινών ψηφοφόρων που επέλεξαν την παράταξη “Τρίκαλα Συμπολιτεία” αναδείχθηκε για τρίτη φορά με 1768 σταυρούς ο κ. Ζήσης Γκουγκουστάμος ο οποίος σε σύντομη δήλωση του ανέφερε τα εξής: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Είναι η τρίτη φορά που με εξέλεξαν πρώτο και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Ο αγώνας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα για να είναι νικηφόρο το αποτέλεσμα της Κυριακής.”

Βαβύλης: Όλοι μαζί την επόμενη Κυριακή

Ο δεύτερος νικητής με 1.649 σταυρούς του συνδυασμού “Τρίκαλα Συμπολιτεία” με επικεφαλής τον κ. Χρ. Λάππα κ. Θανάσης Βαβύλης, δήλωσε: “Ευχαριστώ τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την αυτοδιοικητική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι όλοι μαζί την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε στον τόπο μας αλλά και στην Περιφέρεια τον καλύτερο αντιπρόσωπο που του αξίζει”.

Γ. Καΐκης: Δικαίωση του ΚΚΕ

Στις χθεσινές του δηλώσεις μας παρέπεμψε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιώργος Καΐκης, ο οποίος τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δικαίωσε το ΚΚΕ, το οποίο αύξησε σημαντικά το ποσοστό του στο Δήμο Τρικκαίων.

Όσο για το πώς θα πράξει ο συνδυασμός ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης της 14ης Νοεμβρίου, ο κ. Καΐκης, επεσήμανε ότι όσοι στήριξαν το ΚΚΕ θα ρίξουν και πάλι ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στις κάλπες. Ξεκαθάρισε δε, ότι δεν πρόκειται να δοθεί γραμμή στους ψηφοφόρους του συνδυασμού που ηγήθηκε.

Παπαθανασίου: Μια καινούργια αρχή

Στις ίδιες δηλώσεις με χθες μας παρέπεμψε και ο επικεφαλής του συνδυασμού Φυσάει Κόντρα κ. Δημήτρης Παπαθανασίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους πολίτες για την ψήφο στην παράταξη του, τονίζοντας: “Ευχαριστώ πολύ τους πολίτες που επέλεξαν τον συνδυασμό μας Νομίζω είναι μια πρώτη μαγιά, είναι μια αρχή καινούρια για τον κόσμο της ριζοσπαστικής μαχητικής αριστεράς. Νομίζω ότι στα χέρια μας είναι να το αξιοποιήσουμε και να το κάνουμε όπλο για να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε το κόμμα της οργής και της αγανάκτησης.

Επίσης ο ίδιος τόνισε ότι εντός της εβδομάδας, θα συγκεντρωθούν τα μέλη του συνδυασμού για να λάβουν περαιτέρω αποφάσεις για το τι θα κάνουν την επόμενη Κυριακή στον επαναληπτικό γύρο.

Προηγούμενο άρθρο Δουλειές με φούντες για 30χρονο Τρικαλινό
Επόμενο άρθρο Το Επιμελητήριο Τρικάλων στην Έκθεση Φιλοξένια