Πραγματικό στολίδι για τους Αγίους Αποστόλους το νέο Πνευματικό Κέντρο


 Με κάθε λαμπρότητα εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων σε μία όμορφη τελετή που διοργανώθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων και τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Λαογραφικό Σύλλογο της περιοχής και στην οποία παρέστησαν οι τοπικές Αρχές και πλήθος κόσμου.

 Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος και αμέσως μετά ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων και πιο συγκεκριμένα του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Χατζηγάκη που τόνισε την ιδιαίτερη ευτυχία του που παρέστη στα εγκαίνια ενός σημαντικού έργου που πραγματοποιήθηκε με την αγαστή συνεργασία λαού, εκκλησίας και Πολιτείας, του Νομάρχη Τρικάλων κ. Βλαχογιάννη που υπογράμμισε ότι το θαυμάσιο αυτό έργο έγινε χάρη στην αξιοθαύμαστη εθελοντική συμμετοχή του κόσμου αποδεικνύοντας ότι αρκετές φορές όταν οι πολίτες δεν τα περιμένουν όλα από το κράτος κάποια έργα γίνονται πολύ γρηγορότερα καθώς και του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Ταμήλου που με έμφαση ανέφερε ότι από σήμερα ο οικισμός των Αγίων Αποστόλων έχει ένα πανέμορφο και σύγχρονο Πνευματικό Κέντρο που θα υπηρετήσει όλους τους σκοπούς της τοπικής κοινωνίας, θρησκευτικούς, πολιτιστικούς, εκπαιδευτικούς αλλά και πολιτικούς αν χρειαστεί γιατί θα στεγάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νέων παιδιών που θα γίνουν οι αυριανοί πολίτες.

Ακολούθησε το κόψιμο της κορδέλας και η ξενάγηση επισήμων και κόσμου στον άνετο και φιλόξενο χώρο του νέου κτηρίου όπου και προσφέρθηκαν φαγητά και αναψυκτικά.

Προηγούμενο άρθρο Με τον Κουφογάζο 100 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση συνδυασμού «Φυσάει Κόντρα» για την σύσκεψη στο Επιμελητήριο