Περιοδείες του Χρήστου Λάππα


 Μηνύματα νίκης για την παράταξη «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολιτεία» στέλνουν οι πολίτες όλων των περιοχών που επισκέπτεται ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Χρήστος Λάππας.

 Από την Χρυσαυγή και το Μεγαλοχώρι όπου περιόδευσε το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και της Αγίας Μονής και του Πυργετού όπου βρέθηκε την Πέμπτη ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολιτεία», διαφάνηκε ότι οι πολίτες είναι αποφασισμένοι να αναθέσουν στον κ. Λάππα τη διακυβέρνηση του νέου διευρυμένου δήμου Τρικκαίων, πιστεύοντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα, καθώς και ότι έχει σχέδιο και όραμα για να βάλει την περιοχή σε αναπτυξιακή τροχιά.

«Η Εστιαιώτιδα δεν ευτύχησε στους μηχανοδοηγούς που επιλέχθηκαν, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν τα αναγκαία έργα για την περιοχή και ταυτόχρονα τα οικονομικά του δήμου να βρίσκονται στο «κόκκινο». Δεν είναι τυχαίο ότι οι δήμοι Εστιαιώτιδας και Τρικκαίων, έχουν τα περισσότερα χρέη σε επίπεδο νομού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας.

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού, τόνισε ότι η προοπτική είναι η ανάπτυξη. Μπορούμε να υλοποιήσουμε νέα προγράμματα στη γεωργία και την κτηνοτροφία ώστε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας στον πρωτογενή τομέα. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε, αφού ο Καλλικράτης εκχωρεί στους λίγους αλλά ισχυρούς δήμους αρμοδιότητες όπως η Αγροτική Ανάπτυξη και οι Έγγειες Βελτιώσεις. Επίσης, για τον κεντρικό δήμο θεσμοθετεί πόρους για την Πρόνοια, την Εκπαίδευση και τις Υποδομές, ενώ επιχειρεί να ξαναστήσει τις παλιές κοινότητες.

Πιστεύουμε ότι στις 7 Νοέμβρη θα επιλέξετε ανθρώπους με ήθος, εντιμότητα, συνέπεια λόγων και έργων και όλοι μαζί θα χαράξουμε τα βήματα που θα μας οδηγήσουν στο δρόμο της προόδου και της προκοπής.

Κάλεσμα να επιλέξουν μια νέα δημοτική αρχή με περίσσευμα αξιοπιστίας, μια νέα δημοτική αρχή που μπορεί να αναπτύξει το δήμο και να τον οδηγήσει σε καινούργιες συνθήκες ευημερίας, απηύθυνε ο κ. Λάππας τόσο στους κατοίκους της Αγίας Μονής όσο και του Πυργετού.

Επίσης, θέλοντας να καταδείξει τη σημασία της ψήφου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, υπογράμμισε ότι στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τοπικούς κυβερνήτες. Ποιος θα μπορέσει να βάλει το νέο δήμο σε τροχιά εξυγίανσης των οικονομικών και ανάπτυξης.  Ποιοι θα αναλάβουν από την 1η Γενάρη να δώσουν αναπτυξιακή διάσταση, ποιοι θα υπηρετήσουν καλύτερα θεσμούς όπως ο Καλλικράτης.

Πρέπει οι πολίτες να απαντήσουν στο ερώτημα ποιοι θα είναι οι μηχανοδηγοί στο τρένο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Και το Σάββατο θα επισκεφθεί τα Αλώνια-Ομόνοια και Μπάρα

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 

Ο υποψήφιος δήμαρχος τρικκαίων,

 Χρήστος

Λάππας,

 θα επισκεφτεί

 

Την περιοχή  Αλώνια στις 07:30 μμ

Την περιοχή ομόνοια στις 08:15 μμ

Την Μπάρα στις 09:00 μμ

Προηγούμενο άρθρο 2η συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού «Φυσάει κόντρα»
Επόμενο άρθρο Στα Τρίκαλα ο Φίλιππος Σαχινίδης