Περιοδεία Παπατόλια σε υπηρεσίες των Τρικάλων


 Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολο Παπατόλια, πολίτες, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, κατά την επίσκεψή του στην πόλη των Τρικάλων.

 Τον κ.Παπατόλια υποδέχτηκαν φίλοι και κομματικά στελέχη, με τους οποίους στη συνέχεια περπάτησε στη Λαϊκή Αγορά της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και μικροπωλητές, να δεχτεί ευχές αλλά και αιτήματα που θα πρέπει να δρομολογηθούν και να βρουν τη λύση τους στη νέα αιρετή Περιφέρεια. 

Ακολούθως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, επισκέφτηκε υπηρεσίες της πόλης των Τρικάλων, αρχής γενομένης από τη Διεύθυνση Tοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου μεταξύ άλλων, επεσήμανε την ανάγκη βελτίωσης της διοικητικής λειτουργίας και της απόδοσης της Περιφερειακής διοίκησης και των υπηρεσιών μέσα από τη νέα αιρετή Περιφέρεια, με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

 Προτεραιότητα της νέας αιρετής Περιφέρειας, επεσήμανε ο κ. Παπατόλιας, θα πρέπει να αποτελέσει, η αποσαφήνηση ζητημάτων που αφορούν στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση των Δημοσίων έργων, είτε σε ότι αφορά την εξυγίανση του νομοθετικού πλαισίου για τις μελέτες, είτε στο θέμα των προγραμματικών συμβάσεων, είτε ακόμη και και σε αυτό της βελτίωσης του επιπέδου και της κατάρτισης των Μηχανικών, έτσι ώστε να ολοκληρώνονται ταχύτερα οι διαδικασίες, προσαρμοζόμενοι στο ούτως ή άλλως πολύπλοκο και δαιδαλώδες νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει σήμερα. Απαιτείται επίσης καλύτερος συντονισμός για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παπατόλιας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από το Δασάρχη, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Δασαρχείου Τρικάλων και το προσωπικό της υπηρεσίας και συζήτησε μαζί τους θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Προηγούμενο άρθρο Συναντήσεις Ροντούλη στα Τρίκαλα με γεωργούς και κτηνοτρόφους
Επόμενο άρθρο ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ