Περιοδεία σε Κηπάκι- Πατουλιάς


 Σε μια εποχή απαξίωσης της πολιτικής, η υποψηφιότητα του Χρήστου Λάππα πέτυχε να ξαναζωντανέψει την ελπίδα των πολιτών ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.

 Γι’ αυτό και η αποδοχή που συναντά στις περιοδείες, είναι ακόμη μεγαλύτερη όσο πλησιάζουμε προς την εκλογική αναμέτρηση της προσεχής Κυριακής.

Από το Κηπάκι και την περιοχή Πατουλιάς όπου περιόδευσε την Τετάρτη ο επικεφαλής του συνδυασμού οι κάτοικοι έστειλαν δυνατό μήνυμα εμπιστοσύνης στον Χρήστο Λάππα, ο οποίος δεσμεύτηκε με τη σειρά του ότι θα κάνει πράξη τη διαφάνεια στο δήμο.

Και αυτό τόνισε, θα γίνει αποφασίζοντας για τα έργα στη βάση της ισοτιμίας των πολιτών και όχι ενεργώντας με ρουσφετολογικά κριτήρια.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών, ο κ. Λάππας τόνισε ότι στις 7 του Νοέμβρη ψηφίζουμε ποιοι θα αναλάβουν τις τύχες του τόπου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ποιοι θα οργανώσουν καλύτερα τις κοινωνικές δομές ώστε κάθε γειτονιά να αποκτήσει το δικό της ΚΑΠΗ, το δικό της Πολιτιστικό Κέντρο.

Επιπλέον, ο δήμος πιστεύουμε ότι πρέπει να αποκτήσει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά. Να δημιουργηθούν, δηλαδή, θέσεις απασχόλησης στον πρωτογενή τομέα για την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών, που είναι βέβαιο ότι θα μετακυλιστεί και στους άλλους τομείς.

Για να πάμε, όμως, στο αύριο, πρόσθεσε ο κ. Λάππας, πρέπει να θυμηθούμε τι έγινε την τελευταία οκταετία στο δήμο. Αναρωτιέμαι και αναρωτιούνται και οι πολίτες, εάν δικαιούται η σημερινή δημοτική αρχή και ο κ. Ταμήλος να διεκδικεί και πάλι την ψήφο τους, όταν κανένα σημαντικό έργο δεν φέρει τη δική του σφραγίδα. Και από την άλλη, ενώ ο δήμος δανείστηκε 23 εκ. ευρώ, αυτά τα λεφτά πού πήγαν;

Η πολιτική των αλόγιστων προσλήψεων οδήγησε το δήμο να πληρώνει το ποσό των 2 εκ. ευρώ κάθε χρόνο σε τοκοχρεολύσια, τα οποία πάνε στους τραπεζίτες τους οποίους καταδικάζει φραστικά ο κ. Ταμήλος, αλλά με την πολιτική που εφαρμόζει τα χρήματα αυτά φεύγουν από τα Τρίκαλα και δεν διατίθενται για να αναπτυχθούν άλλες δραστηριότητες.

Τελικά, ποιος νοικοκυρεύτηκε σ’ αυτή την πόλη; Όλοι μέσα σας ξέρετε την απάντηση, γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι την Κυριακή θα εμπιστευτείτε την παράταξή μας.

Προηγούμενο άρθρο «Χρήσιμες Προγραμματικές Συνθέσεις»
Επόμενο άρθρο O Κώστας Αγοραστός από την Οιχαλία