Περιοδεία Λάππα σε Μπάρα-Αλώνια-Ομόνοια


 Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής Τρικκαίων και οι πολίτες των συνοικισμών των Τρικάλων έστειλαν σαφές μήνυμα νίκης του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολιτεία», δείχνοντας την αποφασιστικότητά τους να βάλουν τέλος στην απραξία των τελευταίων οκτώ χρόνων.

 Από τα Αλώνια, την Ομόνοια και την Μπάρα όπου περιόδευσε το Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Χρήστος Λάππας, οι Τρικαλινοί έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για αλλαγή σελίδας στο νέο διευρυμένο δήμο Τρικκαίων.

Ένας στόχος που όπως διαβεβαίωσε ο κ. Λάππας είναι εφικτός. Και η αρχή, τόνισε, θα γίνει με το νοικοκύρεμα των οικονομικών δήμων. Ο κ. Ταμήλος αφήνει πίσω του χρέος 23 εκ. ευρώ από δάνεια, ένα εκατομμύριο ασφαλιστικές εισφορές και 6 εκ. ευρώ σε προμηθευτές και εργολάβους, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρωστάνε οι δημοτικές επιχειρήσεις σε ασφαλιστικά ταμεία και εργαζόμενους. Όμως, έχουμε την πολιτική βούληση και ανθρώπους ικανούς στο συνδυασμό μας, ώστε να βάλουμε τάξη στα οικονομικά του δήμου. Και αυτό θα γίνει με τον εξορθολογισμό του ανθρώπινου δυναμικού. Από την 1η Γενάρη και σε έξι μήνες θα κάνουμε τον νέο οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας και οι θέσεις που προκηρυχθούν μέσω ΑΣΕΠ, θα καλυφθούν από όσους έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Είναι, όμως, υποχρέωσή μας να καταβάλλουμε στο ακέραιο τα δεδουλευμένα των συμβασιούχων που παραμένουν απλήρωτοι για 15 έως και 19 μήνες.

Παράλληλα, ο κ. Λάππας κάλεσε τους Τρικαλινούς να μην βάλουν στις μυλόπετρες του μνημονίου και του αντιμνημονίου τις επικείμενες εκλογές, αλλά να εκλέξουν τους νέους τοπικούς κυβερνήτες με αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Να επιλέξουν ως μηχανοδηγούς στο τρένο του Καλλικράτη, ανθρώπους που έχουν όραμα, ήθος, εντιμότητα, συνέπεια λόγων και έργων και πάνω απ’ όλα την ικανότητα να βάλουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας τον τόπο μας.

Προηγούμενο άρθρο Δεσμεύσεις Κώστα Αγοραστού σε μεγάλη συγκέντρωση στην Καλαμπάκα
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Λάππα στην Λαική αγορά και στο νοσοκομείο