Περιοδεία Λάππα σε Λεπτοκαρυά- Αρδάνι


 Πολλά ήταν τα παράπονα που δέχτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Χρήστος Λάππας, από τους κατοίκους της Λεπτοκαρυάς σχετικά με την εγκατάλειψη της συνοικίας τους από τη σημερινή δημοτική αρχή, συνομιλώντας μαζί τους το βράδυ της Τρίτης

«Για να γίνουν τα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή σας, χρειάζεται μια άλλη δημοτική αρχή, η οποία θα έχει σχέδιο και πρόγραμμα για να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Για να αξιοποιηθεί ο λόφος, το ποτάμι, να διαμορφωθούν οι παραποτάμιοι δρόμοι και να ολοκληρωθεί η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης», σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολιτεία», απαντώντας στα αιτήματα των κατοίκων.

Όλα αυτά, όμως, πρόσθεσε ο κ. Λάππας, δεν μπορούσαν τα προηγούμενα οκτώ χρόνια, γιατί από τα 100 ευρώ που έμπαιναν στα ταμεία του δήμου, τα 90 κάλυπταν τις λειτουργικές ανάγκες του δήμου και απέμειναν μόλις 10 ευρώ για να λυθούν τα προβλήματα υποδομών σε διάφορους τομείς.

«Εμείς, όμως, έχουμε σχέδιο, έχουμε όραμα και θέληση για να λύσουμε τα καθημερινά σας προβλήματα και παράλληλα να βάλουμε το δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά», πρόσθεσε ο κ. Λάππας.

Έργα, όμως που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής και την στήριξη του δήμου για την προώθηση των προϊόντων τους, ζήτησαν και οι κάτοικοι του Αρδανίου, που επισκέφθηκε αμέσως μετά ο κ. Λάππας.

Τέτοια ζητήματα, όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, θα επιλύονται πλέον από τους δήμους. Όπως εξήγησε, με τον Καλλικράτη οι δήμοι αποκτούν τη δυνατότητα για τη μελέτη και την εκτέλεση έργων τεχνικής υποδομής, τοπικής σημασίας, που αφορούν στη γεωργία, στην κτηνοτροφία και ιδίως αυτών που σχετίζονται με την αγροτική οδοποιία, ενώ αναλαμβάνουν και την άσκηση εποπτείας των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων. Με τους θεσμοθετημένους πόρους και βάζοντας τέλος στο ρουσφέτι, θα εξυγιάνουμε το δήμο ώστε να μπορούν να γίνουν επενδύσεις σε υποδομές και έργα ανάπτυξης, διαβεβαίωσε τους κατοίκους του Αρδανίου ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Χρήστος Λάππας. 

Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

-Γαλλική Συνέλευση 1791-

Άρθρο 12:      Για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη, είναι απαραίτητη μία δημόσια δύναμη. Η δύναμη αυτή υπάρχει για το γενικό καλό και όχι να χρησιμεύει σ’ εκείνους που τη διοικούν.

Προηγούμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης της 5ης ΥΠΕ
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Λάππα στους Αγίους Αποστόλους και Μ. Κεφαλόβρυσο