Ειδήσεις

Παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Παναγιώτη Νταλούκα με τίτλο «ΤΡΙΚΚΑΙΑ»


Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Παναγιώτη Νταλούκα, συνδημότη μας του Δήμου Πύλης με καταγωγή από το Δροσερό (Δ.Κ. Δήμου Πύλης), την Παρασκευή 5/7 στις 15:00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Δ.Ε. Σελλάνων (Προάστιο) Δήμου Παλαμά, με τίτλο «Τρικκαία» Α’ 1959-Β’ 1960.

Μεγάλη ανοιξιάτικη εορτή του θεσσαλικού τοπίου–φαντασμαγορικό θέαμα, στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Εθνολογικού Συνεδρίου Θεσσαλών-Καραγκούνηδων, στο Προάστιο του Δήμου Παλαμά, που γίνεται  για 3 ημέρες.

Το βιβλίο προλόγισε ο Πρόεδρος της Αμφικτιονίας κ. Απόστολος  Φιρφιρής, ενώ σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πύλης κ. Αθανάσιος Κωστάκης, συγχαίροντας το συγγραφέα κ. Νταλούκα για την έκδοση του βιβλίου «ΤΡΙΚΚΑΙΑ», χαιρετίζοντας και το συνέδριο των Θεσσαλών-Καραγκούνηδων, μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα. Παραβρέθηκαν η Βάσω Γεροβασίλη, Πρόεδρος της Δ.Κ. Δροσερού και η Ευαγγελία Μπράμη, συγγραφέας και Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ.

Ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου από τη φιλόλογο κ. Ναυσικά Μουλά, μέλος του Δ.Σ. της Αμφικτιονίας. Τέλος ομιλία και τοποθέτηση έκανε και ο συγγραφέας κ. Παναγιώτης Νταλούκας.

Προηγούμενο άρθρο Η παράσταση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης
Επόμενο άρθρο Δημιουργία του Γεωπάρκου Μετεώρων – Πύλης