Οικογενειακή υπόθεση


 Στη σύγχρονη κοινωνία μας, η μάστιγα των ναρκωτικών αποτελεί όχι μόνο οδυνηρή πραγματικότητα, αλλά και απειλή για κάθε οικογένεια.

 Απέναντι σ’ αυτή την απειλή η Αστυνομία σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο ενώνει τις δυνάμεις της, την αποφασιστικότητά της για την αντιμετώπιση και την πάταξη αυτού του κοινωνικού προβλήματος.

Μια ακόμη επιτυχία προσμετρά στο ενεργητικό της η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, καταφέρνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην κατοχή, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.
Ειδικότερα προχθές στις 6 το απόγευμα άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων συνέλαβαν δυο εμπόρους ναρκωτικών και κατάσχεσαν μεγάλη ποσότητα κάνναβης.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες κι ύστερα από πολυήμερη επιτήρηση των χώρων, 20 περίπου ημερών, συνέλαβαν δυο Τρικαλινούς, πατέρα και γιο, ηλικίας 66 και 30 ετών αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες εντόπισαν και κατασχέσαν ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα βάρους 46.6 κιλών, μέρος της οποίας ήταν συσκευασμένη σε δέματα 500 και 200 γραμμαρίων αντίστοιχα, έτοιμα προς πώληση.

Τα ναρκωτικά καλλιεργήθηκαν από τους ίδιους τους εμπόρους σε δύσβατη περιοχή του νομού μας.
Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες που κατασχέθηκε σε τοπικό επίπεδο.
Με αφορμή τις προχθεσινές συλλήψεις των δυο ανδρών, χθες ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Χρήστος Μπούρας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου αναφέρθηκε στο γεγονός ενώ στάθηκε και στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις διωκτικές Αρχές για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ενώ η ποσότητα των ναρκωτικών κατασχέθηκε.

Προηγούμενο άρθρο Η κρίση χτύπησε και τα περίπτερα
Επόμενο άρθρο Με την βοήθεια του καιρού ξεκίνησε η συγκομιδή του βαμβακιού