Ειδήσεις

Οι επιχειρήσεις επιβραβεύουν την ελληνική κοινοπραξία Enterprise Europe Network-Hellas με τα καλά τους λόγια


Εξαιρετικά αποτελέσματα της ελληνικής κοινοπραξίας στην έρευνα για την ποιότητα των υπηρεσιών του Enterprise Europe Network το διάστημα 2023-2024. Στο Enterprise Europe Network εργαζόμαστε συνεχώς για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις που υποστηρίζουμε. Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με δυναμικό καινοτομίας και εξωστρέφειας αναπτύσσονται διεθνώς με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network.

Δείτε τι λένε οι ίδιες οι επιχειρήσεις που υποστηρίζουμε:

  • Εννιά στις 10 επιχειρήσεις-πελάτες του Δικτύου στην Ελλάδα δηλώνουν ότι το Enterprise Europe Network ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους εξαιρετικά καλά ή πολύ καλά.
  • Εννιά στις 10 επίσης θεωρούν πολύ πιθανό να συστήσουν το Enterprise Europe Network  σε άλλες επιχειρήσεις ή να συνεργαστούν ξανά οι ίδιες στο μέλλον με το Δίκτυο.
  • Οκτώ στις 10 επιχειρήσεις περιγράφουν τις υπηρεσίες του Δικτύου ως υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους.

Από τα διαθέσιμα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν υπηρεσίες από την κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas κατάφεραν να αυξήσουν κατά μέσο όρο τον τζίρο τους κατά 35,5%.

«Είμαστε υπερήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχε η ελληνική κοινοπραξία του Enterprise Europe Network το 2023-2024» δηλώνει ο συντονιστής της κοινοπραξίας Δρ Αχιλλέας Μπάρλας.

«Οι επιχειρήσεις μάς επιβραβεύουν με τα καλά τους λόγια, καθώς εννέα στις δέκα δηλώνουν ότι ανταποκρινόμαστε εξαιρετικά καλά στις ανάγκες τους. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι υπηρεσίες μας συνέβαλαν σε αύξηση του τζίρου τους κατά 35,5% κατά μέσο όρο, επιβεβαιώνει την ποιότητα της δουλειάς μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις εξελισσόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων».

 

Η αποτελεσματικότητα της ελληνικής κοινοπραξίας

Η συνεισφορά της ελληνικής κοινοπραξίας στη σύνθεση και στα αποτελέσματα του Enterprise Europe Network είναι σημαντική. Είναι χαρακτηριστικό ότι μία στις δέκα ιστορίες επιτυχίας που έχουν δημοσιευτεί στον διεθνή ιστότοπο του Δικτύου προέρχονται από την Ελλάδα.

Κάθε κοινοπραξία που συμμετέχει στο Δίκτυο έχει συγκεκριμένους μετρήσιμους στόχους που καλείται να επιτύχει μέσα σε μια δεδομένη χρονική περίοδο. Επιπλέον, η καταγραφή του αντικτύπου των υπηρεσιών που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις είναι πολύ σημαντική για εμάς για να έχουμε σαφή εικόνα για την  ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η έρευνα διεξάγεται με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο οι οποίες λαμβάνουν υπηρεσίες από το Enterprise Europe Network. Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν το διάστημα Ιούλιος 2023 – Ιούνιος 2024.

 

 

ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network Hellas

 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ συμμετέχει  στο δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network Hellas.

Στόχος της συμμετοχής  είναι η συνεχής υποστήριξη των επιχειρήσεων των Περιφερειών της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, για την αποτελεσματική τους πλοήγηση στις δυσκολίες της Παγκοσμιοποίησης και της Ενιαίας Αγοράς.

Η συνεργασία του Συνδέσμου με τις  ΜμΕ της περιοχής ευθύνης του, η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει και η εδραιωμένη θέση του στο τοπικό και περιφερειακό οικοσύστημα υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τον καθιστούν αξιόπιστη  πηγή τροφοδότησης των απόψεων των ελληνικών επιχειρήσεων προς την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη χάραξη σχετικών πολιτικών.

Enterprise Europe Network

 

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων στον κόσμο. Οι υπηρεσίες του παρέχονται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Οργανισμού του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (EISMEA).

 

Προηγούμενο άρθρο Ιανός: 4 χρόνια μετά, Ντάνιελ: 1 χρόνος μετά - Η Θεσσαλία στο Επίκεντρο της Κλιματικής Κρίσης
Επόμενο άρθρο 7ο Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας – CSuM2024