Ο Δ. Παλαιοκάστρου στέλνει μήνυμα νίκης στον Μ. Ταμήλο


 «Είμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε την πρόκληση του Καλλικράτη και να οργανώσουμε έναν νέο Δήμο που θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες των Δήμων που συνενώνονται» τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Πόλη Αναφοράς» υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος στις προχθεσινές ομιλίες του στην Κρηνίτσα, στο Αρδάνι, στη Ζηλευτή και στον Παλιόπυργο.

 Με σιγουριά για τη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο κ. Ταμήλος μίλησε σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις τονίζοντας ότι παρόλο που η κυβέρνηση επέβαλε με το «έτσι θέλω» την συνένωση των Δήμων με το Νομοσχέδιο «Καλλικράτης» και μάλιστα χωρίς την ενίσχυσή τους με τους αναγκαίους πόρους, ο ίδιος με τα έμπειρα στελέχη του είναι έτοιμος να οδηγήσει το νέο Δήμο σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης που θα ενσωματώσει νέες αρμοδιότητες και θα προσπαθήσει να εξομαλύνει τις αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ των αγροτικών οικισμών και της πόλης.

       «Να είστε βέβαιοι ότι σε όποια γωνιά του δήμου και αν ζείτε η παρουσία του Δήμου θα είναι καθημερινή και αποτελεσματική» διαβεβαίωσε ο κ. Ταμήλος.

       Ξεκαθάρισε ακόμη ότι σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση στον ελληνικό λαό από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ο Δήμος όχι μόνο δεν θα επιβάλει κανένα επιπλέον δημοτικό τέλος αλλά και θα αγωνισθεί μαζί με τους δημότες για να μην υπάρξει καμιά περαιτέρω περικοπή στα εισοδήματα των εργαζομένων.

       Αντίθετα, ο διορισμένος από την κυβέρνηση υποψήφιος δήμαρχος, αφενός ταυτίζεται με την πολιτική της λιτότητας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό και αφετέρου δεν πρόκειται να αντισταθεί στην επιβολή νέων δημοτικών τελών που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να «φορτώσει» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μέριμνα για τον Δ. Παλαιοκάστρου

       Ειδικά για τους κατοίκους του σημερινού Δήμου Παλαιοκάστρου τόσο στην Ζηλευτή όσο και στον Παλιόπυργο ο κ. Ταμήλος τόνισε ότι θα διασφαλισθούν τα κεκτημένα των δημοτών λόγω της κατασκευής του ΧΥΤΑ.

       Θα διαπλατυνθεί έτσι ώστε να είναι απολύτως ασφαλής ο δρόμος Τρίκαλα – Παλιόπυργος.

       Θα κατασκευασθούν ανισόπεδες διαβάσεις και κόμβοι στο σημείο που περνά ο αυτοκινητόδρομος Ε-65 έτσι ώστε να μην απομονωθεί η περιοχή από τα Τρίκαλα.

       Και βέβαια με την θεσμοθέτηση τοπικού Αντιδημάρχου και με το απαραίτητο προσωπικό και εξοπλισμό θα επιλύονται επιτόπου τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων.

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία Μιχάλη Ταμήλου
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία η εκδήλωση «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»