Με διάλογο θα προωθηθεί η τουριστική ανάπτυξη


 «Το όνομα του συνδυασμού μας ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν είναι τυχαίο. Εγώ και οι συνεργάτες μου ονομάσαμε τον συνδυασμό μας, με βάση αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο νέο, διευρυμένο Δήμο Πύλης».

 Αυτή ήταν κεντρική θέση του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα στην προχθεσινή σύσκεψη που διοργάνωσαν οι τουριστικοί φορείς του ορεινού όγκου με θέμα την τουριστική ανάπτυξη. Ο κ. Μαράβας, με βάση την παραπάνω θέση, απάντησε ότι τα υπαρκτά προβλήματα των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και οι ανάγκη για τουριστική ανάπτυξη θα προωθηθούν μέσω του διαλόγου. Μέσω του οργάνου για την τουριστική ανάπτυξη το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης, ως προς αυτό σχολίασε: «Εμείς δεν λέμε ότι τα ξέρουμε όλα. Στη ζωή μου έχω μάθει να μην δηλώνω πολύξερος. Είμαι αυτοδημιούργητος επαγγελματίας που ζω από μέσα τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και γνωρίζω ότι για να αντιμετωπιστούν αυτά, χρειάζεται συνεργασία. Χρειάζεται ειλικρινής διάλογος. Ειλικρινής διάλογος με προαπαιτούμενα δεν υπάρχει. Όταν πας σε ένα τέτοιο διάλογο δεν πρέπει από πριν να έχεις λάβει εσύ τις αποφάσεις και να θες να τις επιβάλεις αυτές στους άλλους. Πρέπει λοιπόν, να είμαστε σε διαρκεί συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού και όχι μόνο προκειμένου από κοινού να χαράσσουμε πολιτικές και όχι εκ των υστέρων να τους ζητούμε να στέκονται απέναντί μας, απλοί χειροκροτητές».

Προηγούμενο άρθρο Η κίνηση του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα
Επόμενο άρθρο Πέργκολες: είναι δυνατός ο διάλογος;