Με Βλαχογιάννη ο Κ. Μαρκόπουλος


 Επίσκεψη στη Νομαρχιακή Αυτοδοίκηση Τρικάλων πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Κώστας Μαρκόπουλος με αφορμή την επίσκεψή του στα Τρίκαλα και συναντήθηκε με τον Νομάρχη κ. Ηλία Βλαχογιάννη.

 Τον κ. Μαρκόπουλο συνόδευε ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ κ. Νίκος Μουζακιάρης και ο πρώην βουλευτής ΝΔ κ. Θεόδωρος Σκρέκας, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής κ. Νίκος Λέγκας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε: «Ήρθα να πω το τελευταίο λόγο για τη σημασία των αυτοδιοίκητων εκλογών. Αυτών των εκλογών με το βαθύ και ισχυρό για το μέλλον πολιτικό περιεχόμενο, το οποίο είχε ζητήσει η ΝΔ και ευτυχώς η κυβέρνηση το κατάλαβε εδώ και 10 μέρες. Ασφαλώς και χρειάζονται αξιόλογοι πολιτικοί άρχοντες αλλά χωρίς το χαλί μιας διαφορετικής πολιτικής θα αποτύχουν όλοι. Για αυτό ζητούμε καταψήφιση όσων στηρίζουν την πολιτική του μνημονίου.

Κι αυτό δεν το ζητάμε ως οργή και εκδίκησης ή θριαμβολογίας της επόμενης ημέρες. Αυτό δεν το έχει ανάγκη η ΝΔ, όσο το έχει η Ελλάδα».

Ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης επισήμανε ότι «η επίσκεψη του Κ. Μαρκόπουλου στην Θεσσαλία και στα Τρίκαλα θα προσδώσει δυναμική στα ψηφοδέλτια νίκης στα ψηφοδέλτια που στηρίζονται από την  παράταξη. Η ΝΔ στοχεύει σε νίκη των δυνάμεων που υποστηρίζει γιατί πιστεύει ότι μπορούν να αλλάξουν σελίδα στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Είναι καιρός για επανεκκίνηση.»

Ο κ. Νίκος Λέγκας δήλωσε: «Είναι σίγουρο ότι αυτές οι εκλογές θα εκπέμψουν πολιτικό μήνυμα. Κι αυτό το μήνυμα θα απευθύνεται στην δυτική Θεσσαλία στην οποία είχαν δρομολογηθεί αναπτυξιακές προοπτικές και οι οποίες είναι παγωμένες.»

Τέλος ο κ. Θ. Σκρέκας τόνισε πως «σε αυτές τις εκλογές  δοκιμάζεται η πολιτική του κυβερνώντος κόμματος  η οποία ξεκίνησε διαφορετικά πριν τις εκλογές του 2009 και αλλιώς διαμορφώνεται σήμερα. Οι εκλογές έχουν πολιτικό περιεχόμενο και θα δοκιμαστεί αυτή η πολιτική».

Προηγούμενο άρθρο Ψηλά με τον Ρεντζιά ο συνδυασμός του Κώστα Αγοραστού
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Δημήτρη Παπαθανασίου στο Καραβόπορο