Κλειστές οι Κυπριακές τράπεζες στα Τρίκαλα


Άγνωστο πότε θα ανοίξουν, αν και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί η μεταβίβασή τους στον όμιλο της τράπεζας Πειραιώς εντός της ημέρας…

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα Πειραιώς, η υπογραφή των συμφωνιών για την απόκτηση του δικτύου των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα από την Τράπεζα Πειραιώς, αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Τράπεζα Πειραιώς, αποκτά ένα επιπλέον συνολικό χαρτοφυλάκιο δανείων που προσεγγίζει τα 21 δισ. ευρώ, καταθέσεις 13 δισ. ευρώ, ένα δίκτυο καταστημάτων 330 καταστημάτων (τρία στην πόλη των Τρικάλων) ενώ στο ανθρώπινο δυναμικό της προστίθενται περίπου 5.500 εργαζόμενοι. Το ενεργητικό του Ομίλου Πειραιώς ξεπερνά πλέον τα 100 δισ. ευρώ, οι χορηγήσεις δανείων τα 70 δισ. ευρώ και οι καταθέσεις τα 52 δισ. ευρώ με σύνολο εργαζομένων πάνω από 24.500.

Από το Υπουργείο Οικονομικών διαβεβαιώνουν ότι οι καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

www.trikalavoice.gr

Προηγούμενο άρθρο Χωρίς παρατράγουδα η παρέλαση
Επόμενο άρθρο Ερμηνευτική προσέγγιση μαγικών παραμυθιών στη «Σοφίτα» του Μύλου Ματσόπουλου