Κεντρική Ομιλία στα Τρίκαλα Απόστολος Παπατόλιας


 O κ. Παπατόλιας με το ξεκίνημα της ομιλίας του, ξεκαθάρισε ότι το ¨χρώμα¨ των επικείμενων εκλογών είναι απολύτως αυτοδιοικητικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είτε δοθεί είτε όχι το όποιο πολιτικό νόημα στις εκλογές, αυτές δεν παύουν να είναι κυρίαρχα αυτοδιοικητικές εκλογές και βέβαια, οι εκλογές της 7ης Νοέμβρη, δε θα αναδείξουν απλά έναν Περιφερειάρχη ή μια Παράταξη. Στην ουσία θα κρίνουν αυτό το ίδιο το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, της Θεσσαλίας, θα βάλουν τα θεμέλια του νέου θεσμού της εκλεγμένης Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Τα θεμέλια αυτά πρέπει να είναι στέρεα και να ανοίγουν δημιουργικούς δρόμους ανάπτυξης σε κάθε θεσσαλική γωνιά, για κάθε Θεσσαλό.    

Αυτοί που καταψήφισαν αυτήν την μεγάλη μεταρρύθμιση, πώς θα μπορέσουν να την υλοποιήσουν; Είναι προφανές ότι δεν τους ενδιαφέρει να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό, διότι τα μόνα που τους ενδιαφέρουν είναι το ποσοστό του κόμματός τους και η εξέλιξή τους σ’ αυτό.

          Αναζητήσαμε με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους, έναν ουσιαστικό προγραμματικό διάλογο, προκειμένου να υπάρξουν συμφωνίες και δεσμεύσεις από όλες τις παρατάξεις για το καλό του τόπου μας.          Άσκησε για μία ακόμη φορά στον ανθυποψήφιό του της ΝΔ, επισημαίνοντας τις αντιφάσεις και τις αντιγραφές του, όπως τόνισε:

          «Αυτόν που δε μπορούμε να αντιληφθούμε, είναι ο κ. Αγοραστός και η παράταξή του. Πέφτουν από αντίφαση, σε αντίφαση. Δεν είναι μόνο εκφραστές της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας, η οποία μάλιστα τώρα ντύθηκε την αντιμνημονιακή προβιά για καθαρά λαϊκιστικούς λό Την Κεντρική του ομιλία στην πόλη των Τρικάλων πραγματοποίησε στις 02 Νοεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για τον Δήμο Πύλης από τον Κώστα Μαράβα
Επόμενο άρθρο Έναρξη Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων