Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο


 Δήμος Τρικκαίων θα συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου 2010.

 Στις φετινές εκδηλώσεις γενικό σύνθημα των οποίων είναι «Μετακινούμαστε Έξυπνα, Ζούμε Καλύτερα» θα συμμετάσχει και ο ποδηλάτης Στέλιος Βάσκος δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα για την χρήση του ποδηλάτου στις καθημερινές μετακινήσεις μας εντός της πόλης.

       Στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.15 π.μ. θα συγκεντρωθούν μπροστά από το Δημαρχείο μαθητές από δημοτικά σχολεία και γυμνάσια της πόλης μας οι οποίοι στη συνέχεια τους θα κάνουν βόλτα με τα ποδήλατά τους διατρέχοντας το κέντρο των Τρικάλων. Συγκεκριμένα η διαδρομή που θα διανύσουν θα έχει αφετηρία το Δημαρχείο και θα συνεχίσουν στις οδούς Αμαλίας, Νταή, Μετεώρων, Συγγρού και Σαράφη.

       Επίσης, την ίδια μέρα στις 10.30 π.μ. θα αποκλειστεί η οδός Τσιτσάνη από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και μπροστά από την κεντρική πλατεία της πόλης θα πραγματοποιηθούν αυτοσχέδιοι αγώνες μπάσκετ επί του οδοστρώματος. Ο αποκλεισμός της οδού θα διαρκέσει μέχρι τις 12.30 μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του Δημ. Κουρέτα στη 10η Οικολογική γιορτή Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ