Η Νομαρχιακή Συνέλευση Τρικάλων με την παρουσία του Μαν. Αγγελάκα


 Με την παρουσία του γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ Μανώλη Αγγελάκα θα πραγματοποιηθεί η Νομαρχιακή Συνέλευση Τρικάλων του κόμματος, σήμερα Παρασκευή στις 6 μμ στο Φρούριο, ενημερώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης. 

Τα μέλη της Συνέλευσης καλούνται να λάβουν μέρος στην κομματική εκδήλωση, καθώς αποτελεί βασικό δικαίωμά τους, ως εκπρόσωποι που είναι των οπαδών και φίλων της παράταξης στον ν. Τρικάλων, τονίζει ο κ. Μουζακιάρης. Όσον αφορά τα οργανωτικά ζητήματα της Νομαρχιακής Συνέλευσης, σχεδόν όλα είναι έτοιμα και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες να ρυθμιστούν, σημειώνει ο κ. Μουζακιάρης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για τακτική εκδήλωση, στην οποία πραγματοποιείται απολογισμός πεπραγμένων του έτους, εξετάζοντας όλη την πορεία του κομματικού μηχανισμού, ενώ καταστρώνεται το σχέδιο για την επόμενη χρονιά και διατυπώνονται απόψεις των εκπροσώπων των μελών της ΝΔ.

Ωστόσο, έχοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στην κεντρική πολιτική “σκηνή” της Αθήνας, δηλαδή την δημιουργία του κόμματος “Δημοκρατική Συμμαχία”, η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ θα δώσει δείγματα για το ν. Τρικάλων σχετικά με το ποια στελέχη ή μέλη παραμένουν στην ΝΔ, ποια αμφιταλαντεύονται και ποια σκοπεύουν είτε να αποστασιοποιηθούν και να παραμείνουν ανενεργά, είτε να προσχωρήσουν άμεσα στο νέο κόμμα, αναμένοντας την πορεία των γεγονότων. Έτσι, η φετινή Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ αποκτά και έναν χαρακτήρα “προσκλητηρίου αναφοράς”, στο οποίο, πέρα από την καταμέτρηση, έστω και με σημαντικό περιθώριο λάθους, δυνάμεων για την “μάχη” με την “Δημοκρατική Συμμαχία”, θα δοθούν και ενδείξεις για την συσπείρωση των μελών και οπαδών του κόμματος, ένα δεδομένο για τον αγώνα έναντι του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, ιδιαίτερης σημασίας θα έχει η παρουσία ή η απουσία προβεβλημένων στελεχών της ΝΔ στην κομματική εκδήλωση, ειδικά αυτών που κατέχουν ή έχουν καταλάβει στο παρελθόν δημόσιες θέσεις ως αιρετοί. Όλα αυτά, μαζί με τις απόψεις που θα καταθέσουν τα μέλη της Συνέλευσης, θα αποτελέσουν υλικό προς επεξεργασία στο προσεχές διάστημα για την κομματική ηγεσία του τόπου, ώστε να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις της και δράσεις της, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη πως το ζήτημα των εθνικών εκλογών βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Προηγούμενο άρθρο Άριστες γνώσεις του Χρ. Λάππα για τον Καλλικράτη
Επόμενο άρθρο Το υπεραστικό ΚΤΕΛ επαναφέρει τη διέλευση των λεωφορείων