Η Άνοιξη της Μουσικής και της Τέχνης


Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του «ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014

 

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 – Μύλος Ματσόπουλου

 

Την Τρίτη 4 Μαρτίου στις 7μμ εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής της Σεμίνας Λάνταβου στο Μύλο του Ματσόπουλου .

 

 

 

Η έκθεση περιλαμβάνει 27 έργα μικρών διαστάσεων δουλεμένα με μολύβι, κάρβουνο και λάδι σε πανί.

Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Μύλο μέχρι τις 11 Μαρτίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:40 & 18:00 – 21:30 , Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 16:00

 

Η Σεμίνα Λάνταβου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1986. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας με καθηγητή το Ζ.Αρβανίτη και σκηνογραφία με το Γ.Ζιάκα. Παράλληλα, διδάχθηκε ζωγραφική στο εργαστήριο των Λ.Μαρτζούκου και Ν.Χριστοφοράκη.

Το 2012 πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση στη Λάρισα (γκαλερί Μαργώνη). Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Λεμεσό. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην έκθεση των Αποφοίτων (2010-2011)  της Σχολής Καλών Τεχνων της Αθήνας.

 

Παρασκευή 7 Μαρτίου – Μύλος Ματσόπουλου

 

Εκδήλωση για την ιστορία της Rock Μουσικής με παρουσιαστή τον Γιώργο Γάκη

 

Ο Τραγουδιστής Γιώργος Γάκης έχοντας μια τουλάχιστον εικοσιπενταετή επαγγελματική εμπειρία σχετικά με τη ροκ μουσική, «μεταφέρει» τις γνώσεις του και την εμπειρία του στους νέους μουσικούς αφιλοκερδώς.

Έτσι, σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Νέων Καλλιτεχνών» του «Μουσείου Τσιτσάνη», θα συγκεντρωθούν στο Μύλο Ματσόπουλου , νέοι μουσικοί, ερμηνευτές και μαθητές για να τους παρουσιάσει με διαδραστικό τρόπο ότι αφορά την ιστορία της ροκ μουσικής. Μέσα σε μιάμιση περίπου ώρα, θα τους αφηγείται όσο γίνεται περισσότερα πράγματα για τη ροκ μουσική, από τη γέννησή της τη δεκαετία του ’50 μέχρι και σήμερα, με παράλληλες προβολές και live εκτελέσεις (φωνητικά) τραγουδιών από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ροκ μουσικής (ElvisBeatlesDoorsScorpions κ.α.).

 

 

 

Παρασκευή 7 Μαρτίου – Μύλος Ματσόπουλου

 

Εγκαίνια Έκθεσης Δίσκων Βινυλίου

 

 

 

 

Το βινύλιο επανέρχεται στο μύλο Ματσόπουλου, στο κεντρικό κτίριο, για ένα τριήμερο 7, 8, 9 Μαρτίου, σε μια έκθεση… γεμάτη μουσική. Η έκθεση μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του βινυλίου και στην ιστορία του.

Οι δίσκοι βινυλίου 45 και 33 στροφών ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1950, σηματοδοτώντας μια επανάσταση στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ώθησαν σε εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και συνέβαλαν στην τεράστια διάδοση όλων των ειδών της μουσικής και των επαναστατικών μουσικών ρευμάτων των δεκαετιών που ακολούθησαν. Με την έλευση της ψηφιακής εποχής σταδιακά περιθωριοποιήθηκαν, στην πραγματικότητα όμως η παραγωγή δίσκων από βινύλιο δεν σταμάτησε ποτέ, καθώς τα τελευταία χρόνια το βινύλιο επανέρχεται δυναμικά σε Ευρώπη και Αμερική.

Το περιεχόμενο της έκθεσης βασίζεται σε συλλογές συμπολιτών που θα βρίσκονται εκεί για να μας πουν τις δικές τους ιστορίες και να διηγηθούν τις αναμνήσεις τους για τα χρόνια που πέρασαν.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι σας θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα την έκθεση ανεξαρτήτως των μουσικών σας προτιμήσεων. Όλοι ήμασταν κάποτε τηνέητζερς (μερικοί ευτυχώς παραμένουν ακόμη), αν και πολλοί από μας δεν είχαν καν γεννηθεί στα 60’s. Όπως και να ’χει το πράγμα όμως, είναι μία καλή ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεώτεροι (αλλά ακόμη και από τους παλιότερους αυτοί που δεν έτυχε να μάθουν τότε) από πού ξεκίνησαν την καριέρα τους πασίγνωστοι σήμερα καλλιτέχνες του ελληνικού, αλλά και διεθνούς μουσικού στερεώματος και ποια τραγούδια έγιναν μεγάλες επιτυχίες και από ποιους.

 

Κυριακή 9 Μαρτίου – Μύλος Ματσόπουλου

 

Ανοιχτό σεμινάριο από την φημισμένη καθηγήτρια φωνητικής Julie Massino

 

 

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΦΩΝHΤΙΚΗΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ T.V.P

‘’ Η δασκάλα των Star ‘’, τίτλος που της δόθηκε από τις ποιο γνωστές μουσικές σχολές στην Ελλάδα, γεννήθηκε στη Ν. Υόρκη. Η εφημερίδα ‘’ VARIETY ’’ την ονόμασε ‘’ Η φωνή ‘’, λόγω των σπουδαίων τεχνικών και φωνητικών δυνατοτήτων της.

Έχτισε μια καριέρα στην Αμερική εμφανιζόμενη στα  Shows του Broadway  και στα καλύτερα Night Clubs στις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής , όπως η συνεργασία της στο Las Vegas με την Ertha Kitt.

Ακολούθησαν συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε κάποια μέρη της Ασίας , προβάλλοντας την μοναδική φωνή της και τις δυνατότητες της σαν Show woman.

Tα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει μια πολύ πετυχημένη καριέρα στο τραγούδι και στην τηλεόραση.

Στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους και ένα CD single, με την ονομασία ‘’ I ’m in Love ‘’το όποιο έγινε χρυσό. Επίσης έχει κυκλοφορήσει  και ένα  Hip Hop CD στο Βέλγιο.

Σε αυτά τα δισκογραφικά της βήματα έχει συνεργαστεί με μεγάλους και διάσημους καλλιτέχνες όπως Θάνο Μικρούτσικο , Δημήτρη Παπαδημητρίου και Γιώργο Νταλάρα.

Εκτός από την τραγουδιστική της καριέρα η Julie Massino δημιούργησε μια σπουδαία φωνητική τεχνική. Το όνομα αυτής είναι

‘’ Μέθοδος φωνητικής τοποθέτησης T.V.P ’’. Η μέθοδος T.V.P μπορεί να διδαχθεί μόνο από την ίδια και από τους ειδικούς καθηγητές, εκπαιδευτές με τους οποίους συνεργάζεται.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων 19 χρόνων έχει διδάξει τη μέθοδο T.V.P στους μεγαλύτερους αστέρες ( Τραγουδιστές – Ηθοποιούς ) στην Ελλάδα όπως , Αλέξια , Τάκη Ζαχαράτο, Αντώνη Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου, Σάκη Ρουβά, Δέσποινα Βανδή και πολλούς άλλους.

 Η Julie ήτανε η πρώτη καθηγήτρια στην Ελλάδα που δίδαξε φωνητική σε τηλεοπτικό Show. To Show λεγότανε ‘’ Fame Story ‘’ και έγινε το ποιο δημοφιλές Show στην Ελληνική τηλεόραση μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1. Ακολούθησε 2ο , 3ο , 4ο Fame Story και η Julie το 2003 έγινε η μεγαλύτερη καθηγήτρια φωνητικής που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα.

 

 

Τετάρτη 13 Μαρτίου – Μύλος Ματσόπουλου

 

Έκθεση φωτογραφίας από την Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων

 

 

Murat Ozcelik, Turkey

 

Η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων σε συνεργασία με το «Μουσείο Τσιτσάνη» φιλοξενούν τον 5ο Διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας «Ειρήνη είναι» με θέμα τα δικαιώματα του παιδιού, που διοργανώνει το Ελληνικό γραφείο του διεθνή οργανισμού «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία»

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον 1ο όροφο του Μύλου Ματσόπουλου από 13 – 22 Μαρτίου 2014.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι 73 διακριθείσες φωτογραφίες των τεσσάρων κατηγοριών του διαγωνισμού που προέρχονται από 21 χώρες.

Μέσα από τις φωτογραφίες αναδεικνύονται τα δικαιώματα των παιδιών μέσα από τη δημιουργικότητα και το παιχνίδι της παιδικής ηλικίας, ή καταγγέλλεται με άμεσο ή μη τρόπο τις κακές συνθήκες διαβίωσης και τη στέρηση στην ουσία, των θεμελιωδών δικαιωμάτων των παιδιών παγκοσμίως.

Ο διαγωνισμός και οι διακριθείσες φωτογραφίες του, είναι μια αφορμή για όλους μας, μικρούς και μεγάλους, να σκεφτούμε, να συζητήσουμε και να δράσουμε ενώνοντας δυνάμεις, για να μπορέσουν περισσότερα παιδιά να έχουν πρόσβαση στα βασικά τους δικαιώματα: τροφή, στέγη, υγεία, εκπαίδευση, νερό, παιχνίδι, ελευθερία έκφρασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σάββατο 15 Μαρτίου – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Μουσική Παράσταση με τίτλο «Ελλήνων Κρίσεως Δρώμενα»

 

 

 

 

Μια ομάδα μουσικών και ηθοποιών που παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με κείμενα και τραγούδια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προσεγγίζουν την οικονομική κρίση και την συμπεριφορά των ανθρώπων μέσα σε αυτή.

Η παράσταση έχει έντονο χιούμορ , πολύ μουσική και τραγούδι, πολλές αναφορές στην ιστορία της Ελλάδος, ενώ παράλληλα στέλνει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Επίσης η παράσταση το πρώτο 15ήμερο του Μαΐου θα παρουσιασθεί σε περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στα χωριά της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τρικκαίων.

Σκηνοθεσία : Σία Φαράκη

Μουσική Επιμέλεια : Ορέστης Κρικώνης

Κείμενα διαλόγων : Γιώργος Τζιάνης – Θανάσης Πρεβέντης

Συμμετέχει 8μελής Ορχήστρα και το Θεατρικό Εργαστήρι Σία Φαράκη ΕΛΟΚ Μεγ. Καλυβίων.

 

 

Κυριακή 16 Μαρτίου Μύλος Ματσόπουλου

 

Εγκαίνια Έκθεση ζωγραφικής του Δημοσθένη Δαβέτα

 

 

 

Το «ΜΟΥΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» εγκαινιάζει την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στις 7 το βράδυ , στον Μύλο Ματσόπουλου την ατομική έκθεση του Δημοσθένη Δαββέτα.

Στη νέα του δουλειά , ο Δημοσθένης Δαββέτας παρουσιάζει έργα διαφόρων διαστάσεων, ζωγραφική σε τελάρα και χαρτί.

Ο Δ.Δ στο ζωγραφικό του λόγο επιλέγει να εκφραστεί με λέξεις και εικόνες. Δηλαδή με κρυφές και φανερές παραστάσεις. Δεν τον ενδιαφέρει η figurative ή η αφηγηματική ζωγραφική. Για τον καλλιτέχνη η ζωγραφική είναι κίνηση ευαίσθητων ενσαρκωμένων υλικών στο χώρο. Κάθε πίνακας είναι συνδυασμός ποίησης, χρωμάτων και ενέργειας. Η φιλία του με μεγάλους εικαστικούς αλλά και η συνεργασία του μαζί τους (όπως Beuys, Warhol, Abramovic, Cragg, Baselitz, Basquiat, Twombly..) εμπλούτισε την τέχνη του με εικαστική τόλμη, θάρρος και διάθεση ευρηματικής ανανέωσης.

Δίπλα σε αυτά καθοριστικό ρόλο παίζει η ποίηση και η φιλοσοφία. Συχνά από μία λέξη ή ιδέα ζωγραφίζει. Και το αντίθετο. Η ζωγραφική για τον Δ.Δ. είναι αναπνοή, διαλογισμός, ενέργεια, ζωτικότητα. Είναι πορεία ανεπίστρεπτη προς την αυτογνωσία.

Ο Δημοσθένης Δαββέτας γεννήθηκε στην Αθήνα ζει και εργάζεται μεταξύ Παρισιού και Αθήνας. Ποιητής και συγγραφέας, ζωγράφος και performer γράφει ήδη από το 1982 άρθρα και δοκίμια για τα περιοδικά και τις εφημερίδες ArtforumArtinAmericaArtStudio, BeauxArtsMagazine, GalleriesMagazines, Liberation, Parkett, Risk στις πολιτιστικές στήλες. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας του, συμμετέχει στη σύνταξη καταλόγων και μονογραφιών σημαντικών καλλιτεχνών για Μουσεία, ενώ δίνει διαλέξεις σε Σχολές Τέχνης και Πανεπιστήμια. Από το 1996 δημιουργεί συστηματικά performances και σχεδιάζει.

 

 

Κυριακή 16 Μαρτίου – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Εκδήλωση τιμής για τον Εθνικό Αγωνιστή Αριστείδη Παππά

 

Το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» συνεργάζεται με τον Συλλόγο Γονέων & Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου και θα συνδράμει στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τραγούδια – μελοποιημένα ποιήματα των Σολωμού, Ρήγα Φεραίου, Νικου Γκάτσου , καθώς και τραγούδια σχετικά με την Επανάσταση του 1821, που θα αποδοθούν από την ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης»

Ο Αριστείδης Παπάς γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1783 και φοίτησε στην ακμάζουσα τότε σχολή, από τους εξαίρετους διδασκάλους Στέφανο Σταμκίδη από την Κοζάνη και τον Πολυζώη, ιερέα και διδάσκαλο από τα Βραγγιανά των Αγράφων. Από τους άριστους αυτούς διδάσκαλους πέτυχε σωστή παιδεία, όπως εμφανίζεται στις επιστολές του.

Ο Κανδηλώρος, ιστορικός και αυτός της Φιλικής Εταιρείας τον ονομάζει λόγιο. Ο Ξόδιλος άριστο άνδρα. Ο Λαζαρίδης τον παρουσιάζει να έχει τεράστια μόρφωση , ότι ήταν πολύγλωσσος και κάτοχος των πραγμάτων, όχι μόνο της Τουρκίας αλλά και τον Βαλκανίων. Είχε λάβει , μάλιστα μέρος στη γλωσσική διαμάχη, μεταξύ Κοραή και Κοθρικά ( λόγιος Αθηναίος που υποστήριζε την αρχαϊζουσα) .

Μετά την αποφοίτησή του στη σχολή έγινε ιερέας και υπήρξε δάσκαλος, άγνωστο όμως το πότε και που. Επί πολλά χρόνια χάνουμε τα ίχνη του. Κατά τον Ευαγγελίδη το 1810 ( 27 ετών ) βρισκόταν στη Βιέννη όπου μαζί με τον καθηγητή της ελληνικής φιλολογίας στο αυτοκρατορικό πανεπιστήμιο της Βιέννης, γνωστό διδάσκαλο του γένους Αθανάσιο Σταγειρίτη συνέταξαν προκήρυξη για την ελληνομάθεια η οποία αποσκοπούσε στο να παροτρύνει τους υπόδουλους Έλληνες να μορφωθούν.

 

 Δευτέρα 17 Μαρτίου – Ποιητική Βραδιά

 

Το « ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» Φιλοξενεί στα Τρίκαλα την εκδήλωση «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΙΗΣΗ»

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 στις 19.00 στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, στον 1ο Όροφο του κεντρικού κτιρίου, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση μιας μοναδικής ποιητικής βραδιάς με την παρουσία τεσσάρων εκλεκτών ποιητών.

Με γνώμονα τη δύναμη της σύγχρονης ελληνικής ποίησης, καταξιωμένοι ποιητές μεταδίδουν στο κοινό την μαγεία της ποιητικής δημιουργίας παρουσιάζοντας οι ίδιοι το έργο τους.

Ποιήματα τους θα διαβάσουν οι:

Γιώργος Χουλιάρας, Αντώνης Φωστιέρης, Δημοσθένης Δαββέτας, Ηλίας Κεφάλλας

Για τη διάνθιση της ανάγνωσης των ποιημάτων φροντίζουν Πιανίστας Σάκης Κοντονικόλας και η ερμηνεύτρια Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού.

Είναι μια διαδραστική εκδήλωση η οποία υπόσχεται να ανοίξει διάλογο με την ιστορία της ελληνικής ποίησης και την εξέλιξή της στους σύγχρονους καιρούς.

Απρίλιος 2014 – «Το Μουσείο πάει Σχολείο»

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στα σχολεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του δήμου Τρικκαίων

 

 

 

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του «Μουσείου Τσιτσάνη» οργανώνεται μια σειρά εκδηλώσεων στα σχολεία, το περιεχόμενο των οποίων θα περιλαμβάνει ομιλίες για το ελληνικό τραγούδι και τον λαϊκό πολιτισμό, εκτενή αναφορά στη ζωή και το έργο του Τσιτσάνη, με παράλληλη έκθεση στοιχείων και ντοκουμέντων και συναυλία με την ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης».

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη, είναι πρωτοβουλία του Προέδρου του Μουσείου – Δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα και γίνονται σε συνεργασία με τη διεύθυνση Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων

 

Απρίλιος 2014 – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Εκδήλωση αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα

 

 

Με την παρουσία της κόρης του σπουδαίου δημιουργού του Ελληνικού τραγουδιού και σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «ΤΥΠΟΙΣ» το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» οργανώνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσίαση του Βιβλίου με τίτλο «Βαθιά στη Θάλασσα θα Πέσω» που έγραφε η κόρη του, προβολή – παρουσίαση Οπτικού & Φωτογραφικού υλικού, και μουσικό πρόγραμμα με τα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα από την ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» και τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

 

 

Μάιος 2014 – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

 

Παρουσίαση βιβλίου για τη μουσική ιστορία των Τρικάλων.

 

 

 

Το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» παρουσιάζει το νέο βιβλίο του συμπολίτη φιλόλογου & συγγραφέα Θεόφιλου Αναστασίουγια την μουσική παράδοση της πόλης των Τρικάλων.

Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα πολυετούς ερευνητικής προσπάθειας του Θεόφιλου Αναστασίου και σε αυτό καταγράφεται όλη η πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και το κοινωνικοιστορικό περιβάλλον.

Το βιβλίο πραγματεύεται πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις από την απελευθέρωση της πόλης μας από τον Τουρκικό ζυγό το 1881 μέχρι το 1935, τη χρονιά που Βασίλης Τσιτσάνης άρχισε την δημιουργική του καριέρα.

 

Ιούνιος 2014 – Εκδηλώσεις στο Ποτάμι

 

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

 

 

Το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» όπως κάθε χρόνο οργανώνει σειρά μουσικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής» στην πόλη των Τρικάλων η οποία, είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που από το 1989 συμμετέχει στη Γιορτή της Μουσικής με αξιοζήλευτες μουσικές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων θα είναι 4ήμερο και περιλαμβάνει :

 

  • Συναυλία με το μουσικό σύνολο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «ΕΝΟΔΟΝ»
  • Συναυλία αφιέρωμα στον Δήμο Μούτση με την Ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» και τη συμμετοχή επώνυμων καλλιτεχνών.
  • Συναυλία με Νεανικά Συγκροτήματα της πόλης, καθώς και με επωνύμους καλλιτέχνες
  • Μουσική Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παραδοσιακή Μουσική με νέους καλλιτέχνες μουσικούς που προσεγγίζουν με μια σύγχρονη αισθητική το δημοτικό μας τραγούδι.

 

 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής

Στέλιος Καραγιώργος

Προηγούμενο άρθρο Συγκέντρωση φαρμάκων στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα της Επιτροπής των Μπλόκων στο Κιλελέρ