Επιτυχημένες Αποκριάτικες Εκδηλώσεις από την Ακαδημία Χορού Τέρψις!


Η Ακαδημία Χορού Τέρψις, διοργάνωσε με ιδιαίτερη χαρά την Αποκριάτικη Εβδομάδα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της!

Την Κυριακή 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Παιδικό Πάρτυ Μασκέ, στις 6 μ.μ. στο ANANTI City Resort (Λεπτοκαρυά).

Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, καθώς η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από χαρούμενες παιδικές φωνές, συγγενείς, μαθητές και φίλους της Ακαδημίας. H βραδιά περιείχε αρχικά χορευτικές επιδείξεις από καθηγητές της Ακαδημίας, και κατόπιν η πίστα παραδόθηκε στους μικρούς σπουδαστές της Ακαδημίας και τους φίλους τους, όπου χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους για περισσότερο από 3 ώρες με τραγούδια από τους Djs  Babatzia, LocoLatino και Thanos B.

Στο πάρτυ υπήρχαν εκπλήξεις και ένας κλόουν πρόσφερε τρελό κέφι και γέλιο στους μικρούς μας φίλους!

Η Ακαδημία θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ βαθέων τους γονείς και όσους παραβρέθηκαν, για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την συμμετοχή τους στη βραδιά. Υποσχόμαστε να προσφέρουμε πάντα στους μαθητές μας τις καλύτερες χορευτικές και γιορτινές εμπειρίες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους  χορηγούς της εκδήλωσης : UNIQUE (τσάντες MCM/κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη) Ασκληπιού 24, Τρίκαλα-Υπεύθυνη: Ρία Κωστούλα-Σαράντη

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για τους ενήλικες, Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ, στον καθιερωμένο πλέον χώρο του Public music bar, όπου από τις 22.30 που ήταν η ώρα έναρξης της βραδιάς το μαγαζί γέμισε από μασκαράδες.

Το πάρτυ είχε θέμα το Animal Dress Code (στολές που παραπέμπουν σε ζώα), και ακολουθήθηκε από τους περισσότερους, ενώ δεν έλειψε και η ποικιλία των κοστουμιών…

Η διάθεση ήταν στα ύψη και ο χορός συνεχίστηκε για ώρες!

Προηγούμενο άρθρο Το Δημοτικό Σχολείο Πύλης επισκέφθηκε το Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το αποκριάτικο πάρτυ του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων