Ενωτικό κάλεσμα Παπατόλια


 «Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση προς  όλες τις πλευρές», συνέστησε ο Απόστολος Παπατόλιας με εμφανή τη διάθεσή του να αποτρέψει τη δημιουργία κλίματος εσωστρέφειας ενόψει σχολίων και ανακοινώσεων περί εσωκομματικής απόδοσης ευθυνών για τη λειτουργία  των οργανώσεων στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 “Στη συνείδηση των πολιτών η συλλογική μας προσπάθεια και η εκλογική μας επίδοση στην Περιφέρεια έχουν καταγραφεί τελεσίδικα ως πραγματικός ¨άθλος¨.

Ο Άρης Αγραφιώτης, από τα πιο ενεργά στελέχη της “Θεσσαλών Δύναμη”, στην πρώτη γραμμή των συλλογικών μας αγώνων, άξιος εκπρόσωπος του αγροτικού κινήματος, με την ιδιότητά του υπευθύνου αγροτικής πολιτικής της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αγροτικού μας προγράμματος, επιβραβεύτηκε για την ανιδιοτελή και μαχητική του προσφορά μέσα από τη μεγάλη εκλογική αποδοχή που του επεφύλαξαν οι πολίτες. Στη σύγχρονη δημοκρατία άλλωστε η επιβράβευση των πολιτών αποτελεί το μοναδικό γνήσιο και αυθεντικό τρόπο για την αποτίμηση της προσφοράς του καθενός μας. 

Στην παρούσα στιγμή είναι τουλάχιστον άδικο για τους συλλογικούς και προσωπικούς μας αγώνες, να δίνουμε λαβή σε εσωτερικές αντιπαραθέσεις και τριβές, που θολώνουν την εικόνα μας στους πολίτες, ενώ δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία στην προοδευτική παράταξη. Τούτη την ώρα εκείνο που προέχει είναι η περαιτέρω ενίσχυση της ενωτικής πορείας της παράταξής μας και η ολόπλευρη στήριξη της δημιουργικής παρέμβασής της στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το νέο «στρατηγείο» της περιφερειακής μας ανάπτυξης.

Κατά συνέπεια, προτρέπω όλα τα στελέχη της παράταξής μας να δώσουν “εδώ και τώρα” τέλος στις αντιπαραθέσεις και να εργαστούν συλλογικά για τη Θεσσαλία του κοινού μέλλοντός μας.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για τον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας, στην πιο κρίσιμη ίσως καμπή για το μέλλον της αγροτικής μας οικονομίας, μοναδικό ζητούμενο είναι η ενδυνάμωση της φωνής των αγροτικών στελεχών μας μέσα από την ενίσχυση της συλλογικής και κινηματικής μας δράσης, που θα απολήγει σε σύγχρονες θέσεις και πολιτικές για την αντιμετώπιση του “αγροτικού ζητήματος” της χώρας μας και του τόπου μας. Μπροστά σε αυτή την ιστορική πρόκληση για το μέλλον της Αγροτιάς, έχουμε χρέος να ενώσουμε δημιουργικά όλες τις δυνάμεις μας σε αυτή τη θετική κατεύθυνση προσφοράς”.

Προηγούμενο άρθρο Προχωρά το Μνημείο για το Ύψωμα 731
Επόμενο άρθρο Στο ναδίρ το εμπόριο