Ενημέρωσε αντιδημάρχους και πρόεδρο Δ.Σ. ο κ. Λάππας


 Με τη συμμετοχή του νεοεκλεγμένου δημάρχου κ. Χρήστου Λάππα, των πέντε αντιδημάρχων και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του συνδυασμού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νέας δημοτικής αρχής.

 Στη συζήτηση έγινε αναφορά για τον καταμερισμό της δουλειάς, για την απογραφή στο δήμο Τρικκαίων προκειμένου να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα για αυτό που παραλαμβάνουμε όπως είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΕΥΝΑ ο κ. Λάππας.

Επίσης η συζήτηση περιστράφηκε και στα Νομικά Πρόσωπα του δήμου, ενώ ειδική αναφορά έγινε για τη λειτουργία της οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής στο πλαίσιο του προγράμματος Καλλικράτης. Τέλος αναφορά έγινε και για τις ημερίδες ενημέρωσης που θα γίνουν για τα αυτοδιοικητικά στελέχη και ποια από αυτά θα συμμετάσχουν σε αυτές.

Υπεράσπιση

Να σημειώσουμε πως στην ολομέλεια του συνδυασμού, αρχικά ο κ. Λάππας στην ομιλία του έκανε λόγο για υπεράσπιση του καινούργιου του διαφορετικού το κάτι άλλο στη δημόσια ζωή της τοπικής κοινωνίας, όπως το χαρακτήρισε για να προσθέσει:
«Από την αρχή υπερασπιστήκαμε με πάθος, και θα έλεγα αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος τις αρχές και τις αξίες μας. Υπερασπιστήκαμε και θελήσαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, μιλήσαμε στους πολίτες με ειλικρίνεια ακόμα και για καυτά ζητήματα, για καυτές πατάτες, όπως ήταν οι πέργκολες και είπαμε από την αρχή πως δεν θα υποκύψουμε στις πελατειακές σχέσεις και στις πελατειακές λογικές, είπαμε από την αρχή πως δεν θα προσλάβουμε και άλλους συμβασιούχους, στο νέο δήμο Τρικκάιων και αναλάβαμε αυτό το ρίσκο.

Και τα γεγονότα μας δικαίωσαν. Γιατί η κοινωνία ήταν παρούσα μας άκουσε και άκουγε τις απόψεις μας και υπερασπίστηκε η κοινωνία αυτό το νέο αξιακό σύστημα , της ειλικρίνειας της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης, λέγοντας ορίστε σας καλούμε να το εφαρμόσετε στην πράξη, χωρίς να αλλάξετε ρότα, κατεύθυνση και γραμμή».

Προηγούμενο άρθρο Οι αιτήσεις Τρικαλινών για ρύθμιση ξεπερνά κάθε εκτίμηση
Επόμενο άρθρο Απλήρωτοι για μήνες οι εργαζόμενοι του ΚΕΝΑΚΑΠ