Εγκαινιάστηκε το έργο Ηλεκτροφωτισμού στα Μεγάλα Καλύβια


 Τα εγκαίνια του ηλεκτροφωτισμού στην είσοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Μεγάλων Καλυβίων, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 03-12-2010, παρουσία του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, του Δημάρχου Μεγάλων Καλυβίων κ. Ρεντζιά, υπηρεσιακών παραγόντων της Νομαρχίας, δημοτικών συμβούλων και κατοίκων της περιοχής.

 Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΚΑΠ και είχε προϋπολογισμό 190.000 ευρώ.

Αρχικά έγινε ο αγιασμός και στη συνέχεια ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:

“Εγκαινιάζουμε σήμερα ένα έργο που ήταν δικό σας αίτημα και το κάναμε με χαρά και με καθόλου δυσκολία, μιας και μόλις τέθηκε το αίτημα ανταποκριθήκαμε αμέσως γιατί ήταν ένα καθόλα δίκαιο αίτημα.

Είχα μια άριστη συνεργασία αυτά τα οχτώ χρόνια με τον Δήμαρχο και τους φορείς της περιοχής με μοναδικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε μιας και η γραμμή που όλοι μαζί ακολουθήσαμε για την Creta Farm την τηρήσαμε και γενικά ότι δεσμευτήκαμε το κάναμε πράξη.

Σε διάφορα αιτήματα της Δημοτικής Αρχής και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτών μας ανταποκριθήκαμε, όπως για την βελτίωση του δρόμου προς το χωριό, το δρόμο προς Μαγούλα, τον κόμβο έξω από το χωριό, το δρόμο προς τη Μουριά, διάφορα άλλα έργα αγροτικής οδοποιίας, ο καθαρισμός των ποταμών και παρά την έλλειψη πόρων προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις μας.

Απομένει ακόμη η γέφυρα προς Μαγούλα, η μελέτη για την οποία συντάσσεται και την άνοιξη πιθανότατα να είναι έτοιμο το έργο”.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη Ν. Λέγκα στα ΤΕΙ
Επόμενο άρθρο Δέσμευση Κώστα Αγοραστού στους παραγωγούς