Δυναμική συγκέντρωση των υποψηφίων του Κώστα Μαράβα


 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης μίλησε στην ισχυρή ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών του Συμβούλων στέλνοντας μήνυμα ΝΙΚΗΣ

 Σε συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του μίλησε την Δευτέρα, το βράδυ, στο ξενοδοχείο “PYLI” ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας.

Η συγκέντρωση έγινε την επομένη της κατάθεσης του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» στο Πρωτοδικείο Τρικάλων, γεγονός που προσέδωσε ένα πανηγυρικό χαρακτήρα. Σύσσωμη η ομάδα του κ. Μαράβα έδωσε δυναμικό παρών στην συγκέντρωση κατά την οποία τέθηκαν οι βασικές αρχές της προεκλογικής περιόδου η οποία θα εξελιχθεί μέχρι τις εκλογές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης, καταχειροκροτούμενος,  ευχαρίστησε τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την παρουσία τους, στο συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Χαρακτηριστικά τόνισε πως «υποσχέθηκαν να συγκροτήσω την πιο αξιόμαχη ομάδα υποψηφίων και το έκανα, χάρη στη δική σας ανταπόκριση και διάθεση για προσφορά στα τοπικά πράγματα».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Είστε ό,τι καλύτερο έχουν να δείξουν οι τοπικές κοινωνίες. Άνθρωποι απ’ όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν διάθεση για προσφορά στους συνανθρώπους τους, αλλά και στον τόπο τους. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, σαν μια ενωμένη οικογένεια, αλλά και σαν μια δυνατή γροθιά, θα δώσουμε ένα δυναμικό, αλλά και τίμιο αγώνα διεκδικώντας τον Δήμο Πύλης, όχι για να καθίσουμε στις καρέκλες, αλλά για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα ανθρωποκεντρικό Δήμο».

Καταλήγοντας τόνισε: «Έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο απαντά σε όλα τα υπαρκτά ζητήματα, αλλά και τις ανάγκες του Δήμου μας, αλλά είμαστε και ανοιχτοί σε θετικές προτάσεις. Έχουμε την διάθεση, αλλά και το όραμα να κάνουμε πράξη αυτό το πρόγραμμα. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα. Είμαι εδώ, ένας από σας, ίσος μεταξύ ίσων, να δώσουμε όλοι μαζί ένα τίμιο αγώνα ο οποίος δεν θα δικαιώσει μόνο εμάς, αλλά και τους Δημότες του Δήμου Πύλης που προσβλέπουν σε ένα καλύτερο, συλλογικό αύριο».

Ο κ. Μαράβας, δήλωσε ότι υπάρχει προγραμματισμός δράσης από τον συνδυασμό, αλλά κάλεσε όλους τους υποψηφίους να δώσουν ο καθένας, με τον τρόπο του, από κάθε μετερίζι, τον αγώνα για ένα Δήμο Πύλης που θα έχει προτεραιότητα τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ανάγκες του.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Νομάρχη Τρικάλων Με Υπ. Περιφερειάρχη Κ. Πουλάκη
Επόμενο άρθρο Περιοδεία Λάππα σε Καλονέρι- Μεγάρχη-Διαλεχτό