Αυλαία προεκλογικών περιοδειών για τον Χρήστο Λάππα


 Την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολιτεία» κ. Χρήστος Λάππας επισκέφθηκε την Περιφέρεια Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου συναντήθηκε με τη διευθύντρια κ. Καλλαντζή και το λοιπό προσωπικό. Αντηλλάγησαν απόψεις για τον Καλλικράτη, τη σημαντικότερη μεταρρύθμιση, όπως τονίστηκε την εποχή της Μεταπολίτευσης, που επιχειρεί να αλλάξει το σημερινό δυσκίνητο και γραφειοκρατικό κράτος ώστε να γίνει πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό. 

 Εν συνεχεία ο κ. Λάππας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Χρονίων Παθήσεων στο Κεφαλόβρυσο, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το διοικητή κ. Δημήτρη Κοτσαρίδη για την αναγκαιότητα επέκτασής του, τις δυνατότητες εξυπηρέτησης των ασθενών που αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε εκατό κλίνες. Επίσης, συζήτησαν πιθανές συμπληρωματικές μορφές που θα αυξήσουν τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε περισσότερους πολίτες.

Το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, επισκέφθηκε τον οικισμό των Τσιγγάνων στο Κηπάκι οι οποίοι έθεσαν στον κ. Λάππα τα αιτήματά τους, όπως η αναγκαιότητα κατασκευής γηπέδου, η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού αλλά και η καλύτερη παροχή φωτισμού.

Ο κ. Λάππας ολοκλήρωσε τις επισκέψεις, ενόψει των εκλογών της Κυριακής, στην Αγία Τριάδα. Μια περιοχή απέναντι από το Τελωνείο, την οποία η σημερινή δημοτική αρχή έχει εγκαταλείψει στην τύχη της.

Σε οκτώ χρόνια δεν μπόρεσε να τοποθετήσει ένα φωτεινό σηματοδότη για να περνούν τα παιδιά απέναντι, να πηγαίνουν στο σχολείο τους χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Δεν μπόρεσε να ρίξει λιγοστή άσφαλτο στους λίγους δρόμους, ούτε όμως να φτιάξει μια παιδική χαρά που ζητούν τόσα χρόνια οι κάτοικοι.

Προηγούμενο άρθρο Αιτήματα εμπόρων στους υποψηφίους Δημάρχους Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Ομιλία του Μιχάλη Ταμήλου