Απάντηση Λάππα στη συνέντευξη Ταμήλου


 Για παραδοξολογίες και απώλεια ψυχραιμίας και λογικής κατηγορεί τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Ταμήλο ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χρ. Λάππας, εμμένοντας στην άποψη πως ο δήμαρχος κινείται και λειτουργεί με γνώμονα τα προσωπικά μικροπολιτικά άλλα και τα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα που υπηρετεί. Ο κ. Λάππας απαντά στα όσα του καταλογίζει ο κ. Ταμήλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος στον «HOT MIX 88 F.M.» και στην εφημερίδα «Θάρρος». 

 Ερ.: Ο κ. Δήμαρχος ρίχνει την ευθύνη για τους τέσσερις δήμους στην κυβέρνηση και αφήνει να εννοηθεί πως η τελική διαμόρφωση ήταν εν γνώσει -και υπό τις ευλογίες- τόσο τις δικές σας όσο και του κ. Σακελλαρίου, αφού είχανε προεξοφληθεί οι υποψηφιότητές σας. Λέει μάλιστα πως όλα αυτά έγιναν για να αυξήσει το ΠΑΣΟΚ τις πιθανότητες να κερδίσει κάποιους δήμους παραπάνω. Τι απαντάτε;

Χρ. Λάππας: Πρέπει να εξηγήσει στους Τρικαλινούς πολίτες ο κ. Ταμήλος την παραδοξολογία ότι ο Καλλικράτης ψηφίστηκε και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως πολύ πριν τη δική μου υποψηφιότητα και πολύ πριν από τη δική μου στήριξη από το ΠΑΣΟΚ. Άρα λοιπόν ας αφήσει ο κ. Ταμήλος τα κολπάκια και τα τεχνάσματα που δήθεν κρύβουν διαλογισμό και ας απαντήσει γιατί αυτός δεν κατάφερε ως Πρόεδρος της ΤΕΔΚ να διαμορφώσει μια ενιαία άποψη για το πόσοι δήμοι πρέπει να γίνουν στα Τρίκαλα. Είναι γνωστό ότι ακολουθώντας μια μικροπολιτική ήθελε να κάνει έναν καινούριο Δήμο Τρικκαίων που θα εξυπηρετούσε τις δικές του εκλογικές σκοπιμότητες και τη δική του μικροπολιτική. Δεν έβαλε ποτέ ως Πρόεδρος της ΤΕΔΚ αναπτυξιακά, γεωγραφικά, πληθυσμιακά κριτήρια, λειτούργησε μόνο στο επίπεδο της μικροπολιτικής και φαίνεται ότι ο κ. Ταμήλος κάτω από το άγχος των εκλογών και της επικείμενης ήττας εκτός από τις εκλογές έχει χάσει και τη λογική του.

Ερ.: Όχι απλά δεν αποδέχεται την κατηγορία περί εξάρτησης από συμφέροντα αλλά σας κατηγορεί ότι είστε ένας καθαρά κομματικός υποψήφιος με απόλυτες κομματικές εξαρτήσεις που δεν θα τολμούσατε σε αντίθεση με αυτόν να διεκδικήσετε τη δημαρχία. Τι απαντάτε;

Χρ. Λάππας: Έχω δείξει στο παρελθόν ότι είμαι μια ανεξάρτητη φωνή, δεν διακατέχομαι από το άγχος της κομματικής πειθαρχίας, πολλοί με κατηγορούν γι’αυτό και είμαι ανεξάρτητος όχι μόνο απέναντι σε οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα αλλά και απέναντι από τον κακό μας εαυτό. Κάτι που δεν συμβαίνει με τον κ. Ταμήλο.

Προηγούμενο άρθρο Άγνωστοι παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο της Νομαρχίας Τρικάλων
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ