Ικανοποίηση του πρώην νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη για τη δημοπράτηση του έργου Καραβόπορος – Λυγαριά


 Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την δημοπράτηση του έργου Καραβόπορος – Λυγαριά, για ένα έργο που ως Νομάρχης Τρικάλων επί οχτώ χρόνια άσκησε πολλές πιέσεις και το διεκδίκησε πραγματικά, εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

 «Εκφράζω πραγματικά την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου γιατί αυτός ο δρόμος επιτέλους δημοπρατήθηκε. Είναι ένα έργο για το οποίο αγωνιστήκαμε πολύ τα προηγούμενα χρόνια, ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια και χαιρόμαστε που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ τον Δεκέμβριο και τώρα δημοπρατείται», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Βλαχογιάννης.

Είναι ένα έργο 25 εκ. ευρώ και το οποίο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ τον Δεκέμβριο του 2010, λίγες ημέρες πριν ο κ. Βλαχογιάννης παραδώσει τα ηνία του Νομού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πλέον ο πρώην Νομάρχης και νυν αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Βλαχογιάννης, αναμένει την ένταξη και του δευτέρου τμήματος του οδικού άξονα Τρικάλων – Πύλης που είναι η παράκαμψη Παλαιομοναστήρου, αλλά και της γέφυρας του Αγίου Βησσαρίωνα, προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ.

«Έχουνε εγκριθεί τα περιβαλλοντικά, έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και είχαμε αποσπάσει τη δέσμευση του κ. Μαγκριώτη και της κ. Γερακούδη ότι θα ενταχθεί και αυτό στο ΕΣΠΑ.

Πιστεύω ότι είναι πλέον υποχρέωση ηθική της Περιφέρειας και της κυβέρνησης να υλοποιήσει αυτή τη δέσμευση για να ολοκληρωθεί επιτέλους και αυτός ο άξονας που πραγματικά παρουσιάζει μεγάλη κίνηση οχημάτων μιας και συνδέει τα Τρίκαλα με την Άρτα, αλλά και με τον ορεινό όγκο».

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν οι μετακινήσεις των ΑμΕΑ με το Αστικό
Επόμενο άρθρο Δημιουργία μουσικής σχολής Πύλης