Επί τάπητος τα ζητήματα του εμπορικού κόσμου


 Θέματα που άπτονται με το εμπόριο, καθώς και με τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο των Τρικάλων και ευρύτερα της Θεσσαλίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νίκος Τζίκας με τα μέλη της Ομοσπονδίας και τοπικούς φορείς. 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νίκος Τζίκας είχε διαδοχικές συναντήσεις με τα Τρικαλινά στελέχη της Ομοσπονδίας, τους κ.κ. Χρήστο Καλέα, Χρήστο Μπλουγούρα, Στέλιο Κούτσια, Αχιλλέα Γκουγκουμάτη και Κωνσταντίνο Βοϊτσίδη για τον καλύτερο συντονισμό της εκδήλωσης το Σαββατοκύριακο στην Λάρισα.

Σημειωτέον ότι η εκδήλωση διοργανώνεται ξενοδοχείο Classical Larissa Imperial στο γειτονικό νομό στο πλαίσιο της απόφασης της Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, για την άμεση επαφή της διοίκησης της ΕΣΕΕ με τον εμπορικό κόσμο της χώρας και με σκοπό την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των μελών της.
Στην συνεδρίαση αναμένεται να παραβρεθούν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΕΣΕΕ κ.κ. Βασίλης Κορκίδης και Γιώργος Καρανίκας, με τη συνοδεία των διευθυντών ΕΣΕΕ και ΚΑΕΛΕ κ.κ. Α. Μέγγουλη και Δ. Πρίφτη και η διευθύντρια του ΙΝΕΜΥ κα Β. Αρανίτου.

Στην εκδήλωση κλήθηκαν να τιμήσουν με την παρουσία τους φορείς της Θεσσαλίας, οι πρόεδροι των τεσσάρων επιμελητηρίων, ο πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου, οι πρόεδροι των συνδέσμων Βιομηχάνων Θεσσαλίας, τα συνδικαλιστικά στελέχη της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας, πρόεδροι και μέλη δ.σ. Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, αντιπρόσωποι Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας στην ΕΣΕΕ.

Όπως δηλώνουν οι διοργανωτές η παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου θα συμβάλει ιδιαίτερα στην προσπάθεια εξεύρεσης των αναγκαίων λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας.

Συγχρόνως κ. Νίκος Τζίκας είχε πολύωρη ενημερωτική συνάντηση στο γραφείο του κ. Ηρακλή Μπλουγούρα με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο. Εκεί συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο σε πανθεσσαλικό επίπεδο και μέτρα αναθέρμανσης της αγοράς.
Παράλληλα ο κ. Τζίκας γνωστοποίησε και στον επίτιμο πρόεδρο της Ο.Ε.Σ.Θ. κ. Ηρακλή Μπλουγούρα ότι υλοποιείται η απόφαση του δ.σ. της ΕΣΕΕ, (όπως είναι γνωστό στο δ.σ. της ΕΣΕΕ συμμετέχουν 2 μέλη από την Θεσσαλία, οι κ.κ. Νικόλαος Τζίκας και Χρήστος Μπλουγούρας), να πραγματοποιούνται διοικητικά συμβούλια και στην περιφέρεια.

Προηγούμενο άρθρο Πάντα στις πρώτες θέσεις η Συνεταιριστική
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τρικκαίων