“Κληρώνει” για πέντε δικαιούχους


 Να πάρουν το… κλειδί στο χέρι αναμένουν οι πέντε -ακόμα- δικαιούχοι των Λαϊκών Κατοικιών στην Φαρκαδόνα, ώστε να αποκτήσουν την κατοικία τους, πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόπο, το όνειρο τους για την απόκτηση ιδιόκτητης στέγης.

 “Ολοκληρώθηκε η διαδικασία”

Κλειδί που θα δοθεί την ερχόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, σε σχετική εκδήλωση στο Νομαρχιακό Κατάστημα, παρουσία εκπροσώπου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εντάσεων και οι δικαιούχοι ανακηρύχθηκαν.
Αυτό έκανε γνωστό, χθες, το πρωί, μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο αρμόδιος αντινομάρχης, κ. Νίκος Σακκάς.

Κατά τον κ. Σακκά έχουν τελεσιδικήσει οι ενστάσεις που αφορούσαν πέντε (5) ακόμα Λαϊκές Κατοικίες στην Φαρκαδόνα. Σημειωτέον, έχουν ήδη δοθεί από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων, ακόμα επτά (7) κατοικίες, ενώ συνολικά είναι 20. «Το δεύτερο βήμα ήταν άλλες πέντε κατοικίες, εφόσον η διαδικασία των ενστάσεων ολοκληρώθηκε και έχουν ανακηρυχθεί οι δικαιούχοι. Την προσεχή Δευτέρα, παρουσία εκπροσώπου της Περιφέρειας θα γίνει σε αυτούς που έχουν οριστεί ως δικαιούχοι, η απόδοση των σπιτιών. Για τις υπόλοιπες οκτώ (8) κατοικίες θα υπάρξει διαδικασία, η οποία θα ολοκληρωθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας», σημείωσε ο κ. Σακκάς.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή, σαν χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που περίμεναν, τόσο καιρό να εκπληρωθεί το όνειρο τους για κάποια στέγη, ώστε να μπορέσουν να λύσουν με αυτό τον τρόπο το στεγαστικό πρόβλημα που είχαν. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως το 1989 ο Δήμος Φαρκαδόνας είχε παραχωρήσει στο Υπουργείο Υγείας μία έκταση 29 περίπου στρεμμάτων, έχοντας ως βασικό στόχο να αναγερθούν 80 κατοικίες. Ωστόσο, εννέα χρόνια αργότερα δημοπρατήθηκε, τελικά η κατασκευή 20 διαμερισμάτων και όχι 50, κάτι που προβλεπόταν με αποτέλεσμα α ολοκληρωθούν μόνο τα 20 διαμερίσματα.

Προηγούμενο άρθρο Στο “κόκκινο” οι έλεγχοι στην αγορά
Επόμενο άρθρο Έφτασε στο τέλος η ταλαιπωρία κατά την διέλευση της Γκρόπας