Και αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις των Προσκόπων στα πλαίσια του «Μύλου των Ξωτικών»


Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Προσκόπων Τρικάλων που ετοίμασαν στα πλαίσια του «Μύλου των Ξωτικών», με διήμερο παιχνίδι περιπέτειας και δράση κοινωνικής προσφοράς.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, ο Κλάδος Προσκόπων (παιδιά ηλικίας 11-15 ετών) διοργανώνει μεγάλο παιχνίδι «κρυμμένου θησαυρού» στην πόλη των Τρικάλων, με σημείο έναρξης και λήξης του παιχνιδιού την πλατεία Ρ. Φεραίου. Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα παιδιά ηλικίας 11-15 ετών, δημιουργώντας παρέες-Ομάδες των 5-9 ατόμων και δηλώνοντας ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους μέσω facebook στο προφίλ : Οι πρόσκοποι και ο κλεμμένος θησαυρός του Skroutz

Ταυτόχρονα, μέλη της Προσκοπικής Κίνησης θα βρίσκονται έξω από τα σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΣΟΥΤΗΣ & ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στο κέντρο της πόλης μας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα από τους πολίτες που θα ενημερώνονται σχετικά κατά την είσοδο τους στα παραπάνω καταστήματα. Στο σύνολο τους τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικόλαου εκ΄ Μετσόβου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, για να καλύψουν μέρος των αναγκών των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλο με τις εκδηλώσεις αυτές, στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Ασκληπιού (από τη μεριά της πεζογέφυρας), θα λειτουργεί και τις δύο ημέρες από τις 10:00΄το πρωί μέχρι τις 20:00΄το απόγευμα μικρή Χριστουγεννιάτικη αγορά με αυτοσχέδιες κατασκευές και δωράκια φτιαγμένα από τα παιδιά, οι οποίες διατίθενται έναντι συμβολικού αντιτίμου για την ενίσχυση των σκοπών της ActionaidHellas.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ

ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Προηγούμενο άρθρο Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της σπείρας με τα επιχρυσωμένα κοσμήματα στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Οι εντυπώσεις μου από την παρουσίαση με θέμα: σχολική βία