Συνάντηση στο Δημαρχείο Πύλης για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων


Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στο Δημαρχείο της Πύλης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου κ. Κων/νου Κουφογάζου με τον Διοικητή της Π.Υ. Τρικάλων κ. Αντώνη Σπανό – Αντιπύραρχο και τον Προϊστάμενο του Π.Κ. Πύλης κ. Κων/νο Καραΐσκο – Πυρονόμο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός και οι δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων στο Δήμο Πύλης. Συζητήθηκε διεξοδικά ο σχεδιασμός για την πρόληψη των ζημιών από τα πλημμυρικά φαινόμενα και τις έντονες χιονοπτώσεις που παρουσιάζονται κάθε χρόνο κυρίως στα ορεινά αλλά και στον πεδινό όγκο του Δήμου Πύλης και προκαλούν σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους. Παράλληλα, αναλύθηκε ο συντονισμός των ενεργειών, τόσο από πλευράς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όσο και από πλευράς Δήμου με σκοπό την ύπαρξη ετοιμότητας σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δήμαρχος Πύλης εξήρε την άψογη συνεργασία που υπήρξε μέχρι σήμερα με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά πως αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί προς την ίδια κατεύθυνση.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από το Δήμο Πύλης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων και την προστασία των δημοτών.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν 2 έφηβοι στα Τρίκαλα με τσιγαριλίκι
Επόμενο άρθρο 45 Τρικαλινοί μαθητές στη δεύτερη φάση του «Θαλή»