Για 5η χρονιά τα «Ψηφιακά Δρώμενα» του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων


Τα “Ψηφιακά Δρώμενα”, η ηλεκτρονική εφημερίδα του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων, είναι μαζί σας για 5η συνεχή χρονιά.

Στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε τις δημιουργικές δραστηριότητες της πόλης μας “ανακρίνουμε” τον πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ κ. Κουτεντάκη, προπτυχιακούς, διδακτορικούς αλλά και ξενόγλωσσους φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS στην εν λόγω σχολή. Συλλέξαμε πληροφορίες για τη δημιουργική δουλειά του Σκακιστικού Ομίλου Τρικάλων, και καταγράψαμε εκδήλωση για την Τεχνοφοβία.

Μαθήτρια – έφηβη – αθλήτρια μας περιγράφει το πώς βιώνει τον αθλητισμό σε συνδυασμό με την αγχωτική σχολική ζωή, ενώ ταυτόχρονα προσπαθήσαμε να αναλύσουμε την ψυχολογία του εφήβου εν γένει. Ερευνήσαμε την σχέση του ανθρώπου με την φύση και ταυτόχρονα σας αναλύουμε τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην ανθρωπότητα.

Μέσα σε όλα αυτά είχαμε ελεύθερο χρόνο για να μελετήσουμε και βιβλία σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και σας τα παρουσιάζουμε μέσα από τη δική μας κριτική ματιά.

Σας περιμένουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας: http://6lyktrikal.tri.sch.gr

Καλή ανάγνωση!

Σημ: Μείνετε συντονισμένοι στη ραδιοφωνική μας παρέα την Κυριακή στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του European School Radio, για μια ευχάριστη ώρα.

Η αρχισυντάκτης:

Μήτσιου Ελένη

Οι υπεύθυνοι καθηγητές:

Αραμπατζή Θεανώ, ΠΕ06

Μπάνος Δημήτρης, ΠΕ19

Προηγούμενο άρθρο Στο στάδιο ο ΑΟΤ με Απόλλωνα Λυγαριάς
Επόμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ευαισθητοποίησης της Πράξης «Αειφορική Ανάπτυξη Τρικάλων»