Παρέμβαση Χάιδου για την λειτουργία των ΤΕΙ στα Τρίκαλα


 Παρέμβαση στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και συγκεκριμένα στην Υπουργό κ. Άννα Διαμαντοπούλου και στον Υφυπουργό κ. Ιωάννη Πανάρετο για το ζήτημα της λειτουργίας των δύο τμημάτων ΤΕΙ στα Τρίκαλα έκανε ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Χάιδος.

 Στο υπόμνημα, το οποίο έθεσε υπόψη τους, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το τελευταίο διάστημα διάφορα γεγονότα, όπως η έλλειψη προσωπικού στα δύο τμήματα των ΤΕΙ που λειτουργούν επί χρόνια στα Τρίκαλα, αυτά της Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων και των Δομικών Έργων Υποδομής, όσο και εντεινόμενες πληροφορίες στα τοπικά ΜΜΕ για τη μεταφορά τους στη Λάρισα, προκαλούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία τους αλλά και μεγάλη αναστάτωση και αντιδράσεις από τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης μας.

Μετά τα ανωτέρω και επειδή τα δύο τμήματα είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένα με την πόλη μας και τις δραστηριότητές της, σας ζητώ να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή αυτού του αρνητικού και επιζήμιου ενδεχομένου για την πόλη των Τρικάλων και σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις προθέσεις τόσο της διοίκησης του ΤΕΙ Λάρισας όσο και του Υπουργείου για το παραπάνω σοβαρό και επείγον ζήτημα για την περιοχή μας.»

Προηγούμενο άρθρο Γυναικείο άρωμα στο νέο δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Τα ονόματα της Γ.Σ. της ΕΑΣ Τρικάλων