Κείμενο στήριξης για τον κ. Απόστολο Παπατόλια


 Η θέσπιση της αιρετής περιφέρειας συνιστά μια κεφαλαιώδους σημασίας μεταρρύθμιση για τις αναπτυξιακές προοπτικές και το μέλλον του τόπου μας.  Κομβική σημασία για την επιτυχία του μεταρρυθμιστικού αυτού εγχειρήματος έχουν τα πρόσωπα, που θα επιλέξουν οι πολίτες με την ψήφο τους, προκειμένου να υπηρετήσουν τον νέο θεσμό.

  Ένα από τα πρόσωπα, που μπορούν να υπηρετήσουν επάξια το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας, είναι ο νυν Νομάρχης Μαγνησίας και διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου των Παρισίων κ. Απόστολος Παπατόλιας.

Ο Απόστολος Παπατόλιας αποτελεί ένα από τα παραδείγματα του χώρου της αυτοδιοίκησης, όπου η βαθιά του επιστημονική  γνώση για την πολιτεία και τους θεσμούς της αντικατοπτρίζεται στον πολιτικό του λόγο και του προσδίδει τεκμηρίωση και σαφήνεια. Είναι ένας μαχόμενος αυτοδιοικητικός, που έχει συνδυάσει την άσκηση των  καθηκόντων με την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και την επίτευξη συγκεκριμένων μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Είναι, τέλος, ένας πολιτικός, που δεν διστάζει, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από την θητεία του ως Νομάρχη, να συγκρουστεί με κάθε είδους συμφέροντα, πρακτικές και αντιλήψεις, που αντιστέκονται στις μεταρρυθμίσεις και βάζουν εμπόδια στις αναπτυξιακές μας προοπτικές.

Για τη βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική της Θεσσαλίας και την προώθηση των αρχών της χρηστής περιφερειακής διακυβέρνησης στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Απόστολου Παπατόλια.    

Προηγούμενο άρθρο Ζήτησε ο Κώστας Αγοραστός από τα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο «Ο κ. Παπατόλιας χρησιμοποίησε το debate ως… κρυψώνα από τα πραγματικά προβλήματα της Θεσσαλίας»