ΠΑΙΔΙΚΟ/ Σαράγια-Α.Ο.Τρίκαλα 0-1


Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η συνάντηση των παιδικών ομάδων των Σαραγίων και του Α.Ο.Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο του Ριζαριού με γκολ το οποίο μπήκε τρία λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και τα παιδιά των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο σε ένα ματς δυνατό και με ρυθμό σε όλη την διάρκειά του.

Στο πρώτο μέρος τις περισσότερες καλές στιγμές είχε η ομάδα των Σαραγίων και έχασε μερικές καλές ευκαιρίες ενώ από την άλλη ακυρώθηκε ένα γκολ για τον ΑΟΤ ως οφσάϊντ.

Η επανάληψη δεν είχε φάσεις με παιχνίδι κέντρου κυρίως και την μπάλα πάνω κάτω. Όπως έδειχνε και έτσι έδειχνε όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε και τον αγώνα.

 

Το γκολ

 

Στο 77΄ ο Παϊλας έφυγε μόνος προς την περιοχή δεν τον σταμάτησε κανείς, έδωσε την μπάλα κάθετα στον αμαρκάριστο Κατσαντώνη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα στην αριστερή γωνία του Μήτσιου.

 

Οι φάσεις

 

Στο 10΄προσπάθεια για τον ΑΟΤ με τον Παϊλα που σημείωσε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάϊντ.

Στο 16΄ο Ντόκος για τα Σαράγια το πλασέ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 32΄ο Γκιολάϊ για τα Σαράγια σέντρα σουτ έδιωξε σε κόρνερ ο Πολυγένης.

Στο 38΄μεγάλη ευκαιρία για τα Σαράγια με τον Γκιολάϊ το πλασέ του όμως στο τετ α τετ ήταν άστοχο.

Στο 79΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Πολυγένης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε εξ΄επαφής σουτ από τον Μπαούση.

 

Διαιτητές οι Μαργιώλης-Καλογριάς-Μπάλλας.

 

Α.Ο.Σαραγίων (προπ. Μπαούσης) : Μήτσιος, Μπουλογεώργιος, Νταούλας (70΄Σκανδάλης), Ντόκος ( 75΄Γεωργούλας), Μούσιας , Τεντολούρης ( 64΄Μαρδάνης), Κοθράς ( 53΄Παπαδόπουλος), Πλακοπίτας, Μπαούσης Α., Χατζηγεωργίου ( 60΄Μπαούσης Λ.), Γκιολάϊ.

 

Α.Ο.Τρίκαλα ( προπ. Παραπραστανίτης) : Πολυγένης, Βασιλόπουλος, Αθάνατος, Μηλίτσης, Κοθράς, Καραθάνος, Ζιάκας ( 54΄Πολύμερος), Γκουλίτος ( 55΄Νταής), Μπανάσιος ( 73΄Παπαχρήστος Θ.), Κατσαντώνης ( 80΄Παπαχρήστος Γ.), Παϊλας.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

 

Προηγούμενο άρθρο Στο ΤΕΙ Τρικάλων ο Γ. Κυρίτσης
Επόμενο άρθρο Δήλωση Αγοραστού για τη δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χ.Α.