Ταμήλος: «όποιος επιθυμεί τον Λάππα για δήμαρχο, ας τον ψηφίσει»


 Στην αντεπίθεση έχει περάσει από προχθές ο δήμαρχος Τρικκαίων κι εκ νέου υποψήφιος κ. Μιχ. Ταμήλος που θέλει το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου να κόψει πρώτος το νήμα της νίκης και να διασχίσει για τρίτη συνεχή φορά το κατώφλι του Δημαρχείου αναλαμβάνοντας τα ηνία του νέου δήμου.

 Ο ίδιος είναι αισιόδοξος για το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα του δώσει ο β’ γύρος της εκλογικής αναμέτρησης, υποστηρίζει ό,τι όπως ήρθε πρώτος με 43,5% την πρώτη Κυριακή έτσι θα έρθει πρώτος και την προσεχή Κυριακή, εκτιμώντας μάλιστα ότι η διαφορά που έχει με τον αντίπαλο του κ. Χρ. Λάππα θα είναι μεγάλη και καθοριστική!

Βέβαια ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα-Πόλη Αναφοράς» κ. Ταμήλος φάνηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και σίγουρος για τη θετική ψήφο που θα του εμπιστευθούν για μια ακόμα φορά οι τρικαλινοί δημότες, που σήκωσε το “γάντι” και απάντησε στο δίλημμα που βάζει ο έτερος “μονομάχος” κ. Χρ. Λάππας.

Καταμέτωπο επίθεση από Ταμήλο

Πιο συγκεκριμένα, από χθες το πρωί η ομάδα του κ. Λάππα, θέτει ένα σαφές δίλημμα, βγαίνει προς τα έξω και τονίζει πως οι Τρικαλινοί που θα πάνε αυτή την Κυριακή στις κάλπες θα πρέπει να πάρουν θέση: «θέλουν για δήμαρχο Τρικκαίων τον Λάππα ή τον Ταμήλο;»

Εκείνος που έσπευσε πρώτος να πάρει θέση στο δίλημμα ήταν ο ίδιος ο κ. Ταμήλος. «Εγώ το αποδέχομαι το δίλημμα. Δεν έχω πρόβλημα. Όποιος πολίτης του δήμου Τρικκαίων επιθυμεί για δήμαρχο τον κ. Λάππα να πάει και να τον ψηφίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος επικαλούμενος και το γεγονός ότι οι πολίτες με την ψήφο τους από την πρώτη Κυριακή έχουν εμμέσως απαντήσει σ’ αυτό το δίλημμα, βγάζοντας πρώτη δύναμη τον δικό του συνδυασμό.

«Το δίλημμα δεν είναι μπαίνει ως Λάππας ή Ταμήλος, αλλά Λάππας ή Ταμήλος και συνεργάτες του που είναι έμπειροι, αξιόλογοι και με θητεία στην αυτοδιοίκηση;» ήταν το δίλημμα που αντέστρεψε ο κ. Ταμήλος.

«Εμένα με γνωρίζουν,

ξέρουν τι να περιμένουν»

Πάντως ο υποψήφιος για μια ακόμη φορά για το δημαρχιακό αξίωμα, δεν “απάλλαξε” από μόνος του τους τρικαλινούς λέγοντας τους ότι αν θεωρούν ότι είναι καταλληλότερος για δήμαρχος ο κ. Λάππας τότε να πάνε και να το ψηφίσουν, έσπευσε συγχρόνως να παραθέσει και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχει εκείνος με τον βασικό του αντίπαλο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ δήλωσε ότι οι τρικαλινοί εκείνον τον γνωρίζουν, ξέρουν πως λειτουργεί και αντιδρά, άγνωστος τους είναι ο κ. Λάππας.

«Τον Ταμήλο τον ξέρουν. Με γνωρίζουν όλοι τους για τη συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εδώ και 15 χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία οχτώ (8) χρόνια είμαι Δήμαρχος. Μ’ έχουν συναντήσει σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, σε όλη την πορεία της θητείας μου ως δήμαρχος, γνωρίζουν οι τρικαλινοί τα πιστεύω και τις ιδέες μου. Επομένως εκ των προτέρων ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από εμένα την επόμενη μέρα των εκλογών. Τον κ. Λάππα όμως ποιος τον γνωρίζει, ποιος ξέρει τι ακριβώς θα κάνει την επόμενη μέρα, πώς θα αποφασίζει, με ποιους θα αποφασίζει, ποιοι θα κατευθύνουν τις υπηρεσίες του δήμου και θα λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις; Ο κ. Λάππας είναι επιλογή μεγάλου ρίσκου» ανέφερε χθες σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Ταμήλος.

Προηγούμενο άρθρο Σταυροί προτίμησης υποψηφίων για το Νομό Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Νέα προβλήματα για τους βαμβακοπαραγωγούς