Εξήρε το έργο του Νομάρχη ο Βουλευτής της Ν.Δ


 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη πραγματοποίησε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ κ. Αργύρης Ντινόπουλος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ κκ. Νίκο Μουζακιάρη και Γιώργο Καρανάσιο.

«Υποδεχόμαστε έναν παλιό καλό φίλο, Τρικαλινό, εμπειρότατο πολιτικό και δημοσιογράφο και θεωρώ την επίσκεψη ιδιαίτερη τιμή» δήλωσε ο Νομάρχης Τρικάλων και συμπλήρωσε: «Σκοπός της επίσκεψης του κ. Ντινόπουλου είναι να βοηθήσει τους υποψηφίους που κατέρχονται σε συνδυασμούς στο Νομό».

 Ο κ. Βλαχογιάννης ευχαρίστησε τον κ. Ντινόπουλο γιατί όπως είπε τον στήριξε στην εκλογή του στην ΕΝΑΕ και επισήμανε ότι «ο Αργύρης Ντινόπουλος έχει λαμπρό πολιτικό μέλλον».

«Μας συνδέει μακρά φιλία με τον Νομάρχη Τρικάλων. Είναι πολύ δύσκολο να βρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση ανθρώπους σαν τον Ηλία Βλαχογιάννη» επισήμανε ο κ. Ντινόπουλος, ο οποίος εξήρε το έργο του Νομάρχη στο Νομό δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τη θητεία του Βλαχογιάννη θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια στο Νομό Τρικάλων», ενώ τόνισε ότι ο Νομάρχης Τρικάλων έχει «ευρύτατο πολιτικό μέλλον».

Αναφερθείς στις ερχόμενες εκλογές ο κ. Ντινόπουλος επισήμανε ότι ο «Καλλικράτης» έγινε με μικροπολιτικές σκοπιμότητες και όσον αφορά τις κάλπες της 7ης Νοεμβρίου «θα αποτελέσουν αφορμή ενός ηχηρού μηνύματος μήπως και συνετιστεί η κυβέρνηση. Θα βοηθήσουμε όλοι να βγει η πατρίδα μας από το αδιέξοδο» και σημείωσε πως «ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε τυχοδιωκτική πολιτική». 

Προηγούμενο άρθρο Στη γενέτειρα του ο Βύρων Μπουτίνας
Επόμενο άρθρο Επιχορήγηση του Συλλόγου Γονέων ΑΜΕΑ N. Τρικάλων από τη Νομαρχία Τρικάλων