Περιοδεία Λάππα σε Φλαμούλι – Μεγ. Καλύβια


 Αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσει τη «μάχη», ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, έδωσαν οι κάτοικοι του Φλαμουλίου και των Μεγάλων Καλυβίων στον επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Συμπολιτεία»,  Χρήστο Λάππα, κατά την επίσκεψή του το βράδυ της Τρίτης.

 Βέβαιοι ότι ο υποψήφιος δήμαρχος έχει σχέδιο αλλά και την πολιτική βούληση να δώσει λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα, έδωσαν δυναμικό παρόν, στέλνοντας το μήνυμα της νίκης της παράταξης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από την πλευρά του ο κ. Λάππας ζήτησε να είναι το ίδιο ενεργή η συμμετοχή των πολιτών και μετά την εκλογική αναμέτρηση, γιατί έτσι θα παίρνονται οι καλύτερες αποφάσεις για κάθε περιοχή.

«Εμείς πιστεύουμε στη δημοκρατία από κάτω προς τα πάνω. Γι’ αυτό θα καταθέτουμε τις προτάσεις μας για τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο σας, αλλά μαζί θα παίρνουμε τις τελικές αποφάσεις. Η δημοκρατική αυτή διαδικασία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα κτίσουμε τον δρόμο της ευημερίας και της προκοπής για τον τόπο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας.

Αναφερόμενος στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Φλαμουλίου, μια συνοικία εγκαταλελειμμένη από τη σημερινή δημοτική αρχή, σημείωσε, ότι στις προτεραιότητές μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα είναι ο φωτισμός των δρόμων, η οδική σύνδεση με τα Σαράγια, η βελτίωση των αθλητικών υποδομών.

Την ίδια διαβεβαίωση έδωσε αμέσως μετά ο κ. Λάππας και στους κατοίκους των Μεγάλων Καλυβίων, τονίζοντας ότι μαζί θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με τον «μεριά», τι θα κάνουμε με την ΕΛΒΙΚ γιατί, για μας, δεν ισχύει ο καταναγκασμός, αλλά μόνο ο αυτοπεριορισμός της ευθύνης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού και στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το αυτονόητο, ποιους δηλαδή θα εκλέξουν για να κυβερνήσουν τον τόπο, ποιος έχει το ήθος, την εντιμότητα, το σχέδιο και το όραμα για να πάει τον τόπο μπροστά. Να επιλεγούν οι τοπικοί κυβερνήτες, που θα είναι ικανοί να διαμορφώσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις, ώστε όταν επιτευχθεί ο στόχος της ανάκαμψης της οικονομίας, να είμαστε από τους πρώτους που θα πάρουν θέση στη λεωφόρο της ανάπτυξης. Θα πρέπει – πρόσθεσε – στις 7 Νοεμβρίου οι πολίτες να επιλέξουν μια δημοτική αρχή που θα διαχειριστεί τα θέματα της τοπικής ανάπτυξης και άρα να αποφασίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Προηγούμενο άρθρο Περιοδεία Υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολου Παπατόλια στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Ο Ταμήλος και ψεύδεται και ξεπούλησε τα συμφέροντα του δήμου