Την εμπειρία του Μ. Ταμήλου εμπιστεύονται οι κάτοικοι του Δ. Καλλιδένδρου


 Το μήνυμα της επερχόμενης νίκης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου έστειλαν οι κάτοικοι του Δήμου Καλλιδένδρου στον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο κατά την χθεσινή περιοδεία του στην Αμμουδιά, στην Κάτω Ελάτη, στην Φωτάδα και στο Βαλτινό.

 Ο κ. Ταμήλος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καλλιδένδρου κ. Κώστα Γκαμπλιώνη είχε την ευκαιρία να εκθέσει στους εκατοντάδες κατοίκους που παρακολούθησαν τις ομιλίες του το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Πόλη Αναφοράς» που αφορά τους Δήμους που συνενώνονται με τον Δήμο Τρικκαίων τονίζοντας ότι:

       • Με τους τρεις επιτόπου Αντιδημάρχους καθώς και τον τεχνικό εξοπλισμό θα αντιμετωπίζονται πολύ πιο εύκολα και άμεσα τα προβλήματα, αντίθετα με το αποτυχημένο συγκεντρωτικό μοντέλο των αντιπάλων που οραματίζονται όλες τις υπηρεσίες στα Τρίκαλα.

       • Οι τομείς της καθαριότητας, των ηλεκτρολόγων και των υδραυλικών θα πρέπει να παραμείνουν με συμβάσεις έργου για ένα εύλογο μεταβατικό στάδιο μέχρι να τακτοποιηθεί ο νέος Δήμος, σε αντίθεση με τα όσα εξαγγέλλουν οι αντίπαλοι για παύση όλων των συμβασιούχων.

       • Δεν πρόκειται να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη των Δήμων που συνενώνονται με τον Δήμο Τρικκαίων είτε για την ύδρευση είτε για την καθαριότητα.

       • Δεδομένου ότι ο νέος Δήμος Τρικκαίων θα είναι κατεξοχήν αγροτικός, θα δοθεί ειδική μέριμνα στην αγροτική ανάπτυξη και στην ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής. Με την συνένωση μάλιστα ο κ. Ταμήλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι στα επόμενα 10 δέκα χρόνια θα ξαναζωντανέψουν τα χωριά γύρω από τα Τρίκαλα.

       • Αλλά και η βιοτεχνική και βιομηχανική παραγωγή θα ενισχυθούν καθώς στα ευρύτατα πλέον όρια του νέου Δήμου θα δημιουργηθεί Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) που θα παρέχει σύγχρονες υποδομές στις παραγωγικές μονάδες του τόπου μας.

       • Θα προστατευθούν όλα τα ποτάμια που πλέον θα βρίσκονται εξολοκλήρου στα γεωγραφικά όρια του νέου Δήμου Τρικκαίων (Ληθαίος, Αγιαμονιώτης και Κουμέρκης) αλλά και μεγάλο τμήμα του Πηνειού με την συνέχιση των προγραμμάτων ανακύκλωσης και κυρίως της αποκατάστασης των χωματερών που ήδη έχει ξεκινήσει ο Δήμος Τρικκαίων.

       Να σημειωθεί ότι στην κεντρική ομιλία στο Βαλτινό παραβρέθηκε ο πρώην βουλευτής Τρικάλων κ. Θεόδωρος Σκρέκας ο οποίος παρουσιάζοντας τον κ. Ταμήλο τόνισε ότι «εμπιστευόμαστε τον Μιχάλη Ταμήλο γιατί είναι Δήμαρχος με μεγάλη εμπειρία και ακτινοβολία όχι μόνο στα Τρίκαλα αλλά και πέρα από τα όρια του Νομού Τρικάλων».

Προηγούμενο άρθρο Ανοικτοί και ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Ν.Α. Τρικάλων