Η Φαλώρεια θέλει Δήμαρχο αγωνιστή: Στηρίζει Μιχάλη Ταμήλο


 Ο διορισμένος από την κυβέρνηση υποψήφιος δήμαρχος, όχι μόνο ταυτίζεται με την πολιτική της λιτότητας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό αλλά και δεν πρόκειται να αντισταθεί στην επιβολή νέων δημοτικών τελών που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να «φορτώσει» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατ’επέκταση στους δημότες, τόνισε στις ομιλίες του στα Ρόγγια, τον Διπόταμο, το Μεγ. Κεφαλόβρυσο και στο Κεφαλόβρυσο ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ – Πόλη Αναφοράς» υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος.

 Αντίθετα, ο μόνος συνδυασμός που μπορεί να αγωνιστεί δίπλα στους αγρότες και τους εργάτες, ο μόνος που μπορεί να διεκδικήσει επιπλέον πόρους, ο μόνος που με τα στελέχη έχει την εμπειρία να διοικήσει τον νέο μεγάλο Δήμο είναι ο συνδυασμός που ο ίδιος ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ταμήλος ηγείται.

       Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Ταμήλος στα τοπικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών του νυν Δήμου Φαλώρειας.

Επανέλαβε την πρότασή του για τρεις Αντιδημάρχους με τοπικές αρμοδιότητες που θα επιλαμβάνονται και θα επιλύουν τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά.

       Αναφέρθηκε επίσης στο αποχετευτικό πρόβλημα του Μεγ. Κεφαλοβρύσου που μπορεί να επιλυθεί με την επέκταση του αγωγού που σήμερα φθάνει μέχρι τον οικισμό των Αγίων Αποστόλων.

       Μίλησε για τους παραγωγούς της λαϊκής αγορά που πλέον θα είναι ισότιμοι δημότες των Τρικάλων και θα έχουν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους παραγωγούς. Ακόμη με την λειτουργία των δύο περιφερειακών αγορών και δύο επιπλέον που πρόκειται να λειτουργήσουν οι παραγωγοί θα μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πρόσθετο εισόδημα στις δύσκολες μέρες που περνούν.

       Επεσήμανε ότι απαιτείται νέος δρόμος προς την περιοχή του Δ. Φαλώρειας που θα περνά έξω από τους Αγίους Αποστόλους, χωρίς να περνά μέσα από πυκνοκατοικημένες περιοχές.

       Δήλωσε τέλος ότι θα αποπερατωθεί το ημιτελές Πνευματικό Κέντρο που κατασκευάζεται στο Μεγ. Κεφαλόβρυσο.

Προηγούμενο άρθρο Κοινό μέτωπο εργαζομένων και Δήμου
Επόμενο άρθρο Ο Στροβιλισμός ενός Αριστερού...