Εκλογές του κλάδου και οικονομικό ζήτημα στην σύσκεψη της ΔΑΚΕ Δασκάλων


 Παρουσία του Προέδρου της ΔΑΚΕ Δασκάλων Ελλάδας κ. Βασίλη Παληγιάννη πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. ενημερωτική σύσκεψη της τοπικής ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου των αιρετών σε ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. 

«Πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ τόσο στα Τρίκαλα για τις εκλογές του ΠΥΣΠΕ όσο και στο ΑΠΥΣΠΕ καθώς και στο ΚΥΣΠΕ  όπου ο αιρετός είναι φίλος μας, Τρικαλινός και δικός μας άνθρωπος, ο Βασίλης Παληγιάννης που είναι πάντα κοντά στα προβλήματα που έχουμε», σημείωσε ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δασκάλων Τρικάλων κ. Χρήστος Τρικάλης.

Επίσης τόνισε ότι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι οι μειώσεις μισθών που έγιναν το τελευταίο διάστημα φέρνοντας σε δυσχερή θέση τους εκπαιδευτικούς καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. «Εάν όπως ακούγεται μετά τις δημοτικές εκλογές η κυβέρνηση πάρει και άλλα μέτρα τότε θα έχουμε πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα ακόμα και επιβίωσης καθώς ο καθένας μας έχει τις υποχρεώσεις του ενώ δυσάρεστη εντύπωση μας έχουν κάνει τα όσα γίνονται από το Υπουργείο Παιδείας που θυμίζουν προηγούμενες δεκαετίες όπου επενέβαινε το κομματικό κράτος διορίζοντας ή κάνοντας αποσπάσεις χωρίς κριτήρια», μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τρικάλης.

Προηγούμενο άρθρο Τo ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής παρουσιάζει ο Κ. Αγοραστός
Επόμενο άρθρο Μειωμένοι οι πόροι για τον Δήμο Τρικκαίων