Αναγκαία προϋπόθεση για την ανάκαμψη η παροχή ρευστότητας στην αγορά δήλωσε ο Λέγκας


 Στην Καρδίτσα όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 10ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης βρέθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέγκας, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά.

 Ο πρώην Υφυπουργός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μετέφερε χαιρετισμό του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και την αγωνία της Ν.Δ. για το μέλλον και την πορεία τόσο των ελληνικών επιχειρήσεων, όσο και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις, υπογράμμισε ο Τρικαλινός πολιτικός, αναζητούν  διεξόδους. Αναζητούν εξωστρέφεια. Αναζητούν τη στοιχειώδη παροχή ρευστότητας, καθ’ όσον σήμερα διαπιστώνεται ότι οι παραδοσιακές οδοί παροχέτευσής της είναι «θρομβωμένες».

Ο πρώην Υφυπουργός έδωσε έμφαση στην ανάγκη αλλαγής του κλίματος και της ψυχολογίας της Αγοράς, τονίζοντας ότι η Οικονομία είναι κατ’ εξοχήν ψυχολογία. Στο επίπεδο αυτό, δήλωσε, πρέπει, κατά προτεραιότητα, να δουλέψουμε μεθοδικά ώστε να επανέλθουν οι κανονικοί ρυθμοί λειτουργίας της. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τους διοργανωτές και τους τοπικούς παράγοντες για την προσπάθεια τόνωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αναπτύσσουν καινοτόμες παραγωγικές εστίες και δίνουν τη μάχη της εξωστρέφειας.

Ο Ν.Λέγκας επισκέφτηκε τα περίπτερα της Έκθεσης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επισκέπτες, εκθέτες, αλλά και ανθρώπους που συμμετέχουν σε όλο το φάσμα της παραγωγής των προϊόντων που παρουσιάζονται στους χώρους της .

Προηγούμενο άρθρο Το ''ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ'' του κ. Λαππα
Επόμενο άρθρο Η 10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας