Επίσκεψη κατοίκων της περιοχής <Αμυγδαλιές> στο Δήμαρχο Τρικάλων


 Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο επισκέφθηκαν κάτοικοι της περιοχής «Αμυγδαλιές» του Δήμου μας με σκοπό να του εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς μερικοί δρόμοι της περιοχής παραμένουν χωματόδρομοι και μάλιστα χωρίς κράσπεδα. Οι κάτοικοι επεσήμαναν στον Δήμαρχο ότι ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες οι δρόμοι αυτοί καθίστανται αδιάβατοι, γεγονός που δεν συνάδει με μια αστική περιοχή τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης.

 Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι στην συγκεκριμένη περιοχή το σχέδιο πόλεως δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί καθώς υπάρχει εκκρεμότητα με μερικούς από τους οικοπεδούχους όσον αφορά τα όρια των ιδιοκτησιών τους. Το γεγονός αυτό μαζί με το ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει αναπτυχθεί οικιστικά πρόσφατα, έχει καθυστερήσει την αποκατάσταση των κρασπέδων και των οδοστρωμάτων.

       Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί άμεσα με συνεργείο του Δήμου την περιοχή προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή κρασπέδων σε ορισμένα σημεία καθώς και η ασφαλτόστρωσή τους, έτσι ώστε να αντιμετωπισθούν τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων. Τόνισε μάλιστα ότι παρά την γενικότερη οικονομική στενότητα ο Δήμος Τρικκαίων προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικισμοί της πόλης μας έτσι ώστε να διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων τους.

Προηγούμενο άρθρο Προβλήματα με την χρηματοδότηση του σχολείου Παλαιοπύργου
Επόμενο άρθρο Ασφαλτόστρωση στον οικισμό των τσιγγάνων στο Κηπάκι