Υποψηφιότητα του Δήμου Τρικκαίων στον οργανισμό ICF


 Ο Δήμος Τρικκαίων καταθέτει σήμερα Φάκελο υποψηφιότητας στον οργανισμό  ICF για την διεκδίκηση ένταξης του στις 21 έξυπνες πόλεις του κόσμου για το 2011 και κατ’επέκταση στην διεκδίκηση εισόδου στις 7.

 Η αισιοδοξία της ομάδας σύνταξης του Φακέλου για την βράβευση της πόλη μας πηγάζει από το γεγονός ότι το φετινό θέμα είναι « Η υγεία στην έξυπνη κοινότητα » και ο Δήμος μας έχει να επιδείξει Εθνικές και Ευρωπαϊκές  συμμετοχές στον θεματικό αυτό τομέα.

Τον επόμενο μήνα στην πόλη Suwor της Νότιας Κορέα, θα ανακοινωθούν οι 21 έξυπνες πόλεις για το 2011.

Εάν τα Τρίκαλα επιλεγούν θα συντάξουν νέο Φάκελο – έως την 31/12/ 10 – για την διεκδίκηση εισόδου στις 7 έξυπνες πόλεις οι οποίες θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2011 στην Χονολουλού της Χαβάη.

Σε περίπτωση που επιλεγούν, θα μας επισκεφτεί η επιτροπή αξιολόγησης τον Φεβρουάριο – Απρίλιο του 2011 και τον Μάιο του 2011 θα ανακοινωθεί στην Νέα Υόρκη, Ηνωμένων Πολιτειών η «πιο έξυπνη πόλη» του κόσμου για το 2011.

Όλοι μας φιλοδοξούμε να ανέβουμε  ένα σημαντικό σκαλοπάτι με την είσοδό μας στις 7 πόλεις για το 2011 και γιατί όχι στην πρώτη.

Την διαγωνιστική αυτή διαδικασία επιμελούνται προσωπικά οι 3 ιδρυτές του Οργανισμού  ICF και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την επίσκεψη στην ιστοσελίδα https://www.e-trikala.gr/ επιλέγοντας το ICF από την αρχική σελίδα.

Ας ευχηθούμε όλοι μας  – ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Προηγούμενο άρθρο ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Επόμενο άρθρο Τη Ν. Δ εκπροσώπησε ο Ν. Λέγκας στη Βουλή