Ειδήσεις

Αποκατάσταση ζημιών στη Δημοτική Ενότητα Αιθήκων


Ο Δήμος Πύλης συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τα έργα όσον αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών από τις καταστροφές που προήλθαν από τη θεομηνία Daniel της προηγούμενης χρονιάς σε όλες τις Δ.Ε. του Δήμου Πύλης.

Συγκεκριμένα, μηχανήματα του Δήμου Πύλης αλλά και μισθωμένα μηχανήματα ιδιωτών προβαίνουν στη διάνοιξη δρόμων εσωτερικού δικτύου, αλλά και σε αγροτικούς δρόμους που οδηγούν σε βοσκοτόπια, στις Δημοτικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων του Δήμου Πύλης, υπό το συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Ζιάκα, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Κων/νο Ούτρα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Δήμος Πύλης χρειάστηκε να κινηθεί μεθοδικά και με την συνεργασία της Π.Ε. Τρικάλων, λόγω των μεγάλων καταστροφών, να χρησιμοποιήσει σε Α’ φάση δύο φορτωτές ιδιωτών, μία μπουλντόζα και ένα γκρειντερ της Π.Ε. Τρικάλων για τη σωστή εκτέλεση των έργων.

Στη Β’ φάση, ένα JCB και ένας φορτωτής του Δήμου Πύλης ξεκίνησαν τον καθαρισμό στα χωριά της παραπάνω Δ.Ε.  Στην Γ’ φάση, ένα JCB, ένας φορτωτής και δύο φορτηγά του Δήμου έρχονται να ολοκληρώσουν το τελευταίο στάδιο σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της Δ.Ε. Αιθήκων.

Τέλος η προσπάθεια  του Δήμου Πύλης θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες Δ.Ε. όσον αφορά την αποκατάσταση των ζημιών σε αυτές τις περιοχές.

Προηγούμενο άρθρο Eπιτυχής δράση για το Δήμο Πύλης
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η εκ νέου λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου στη Δημοτική Ενότητα Γαρδικίου